Braumeister 200L

Braumeister 200L

Bent u op zoek naar een apparaat om de lekkerste biertjes in grote hoeveelheden te maken? De Braumeister 200L is dan het apparaat wat u zoekt. Deze Braumeister 200L is gemaakt van roestvrij staal en is hierdoor een apparaat van hoge kwaliteit. Ook kunt u met een Braumeister 200L het bierbrouwproces volledig automatiseren. Ook kan je verschillende bierrecepten gemakkelijk opslaan in het systeem van de Braumeister 200L. Ook maakt het apparaat gemaakt van Wi-Fi, dit in combinatie met de touchscreen kunt u gemakkelijk uw Braumeister 200L bedienen. U kunt met dit bierbrouw apparaat eenvoudig enorme hoeveelheden bier in een keer maken.

Lees meer

Braumeister 200L van Speidel

Het merk SpeidelSpeidel heeft de Braumeister serie, waar de Braumeister 200L onder valt, ontwikkeld. Het merk Speidel richt zich op de productie en ontwikkeling van machines voor het mouten en vergisten van bier. Dit doen ze met het doel om bierbrouwen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit is terug te zien in de verschillende technologieën van de Braumeister 200L. Hierdoor is de Braumeister 200L een voorloper op het gebied van het brouwen van bier. Bekijk daarom al onze producten die bij de Braumeister 200L horen en brouw u eigen biertjes van topkwaliteit.

Braumeister 200L accessoires

Naast de geweldige Braumeister 200L heeft Speidel ook verschillende bijpassendeaccessoires ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan koelaggregaten, thermische mantels en nog veel meer. Ook hebben we bij Unibrew gistingstanks die perfect aansluiten bij onze Braumeister 200L. Bekijk daarom goed naar alle accessoires van de Braumeister 200L en maak het bierbrouwen nog leuker en makkelijker!

Braumeister 200L bestellen bij Unibrew

Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u vragen over de Braumeister 200L? U kunt altijd gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij hebben een team van ervaren werknemers die u perfect kunnen helpen met al uw vragen. Bestel daarom nu gemakkelijk uw Braumeister 200L bij Unibrew.

Producten 1-36 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina