Jam maken

Jam maken

Aardbeienjam, bosbessenjam, abrikozenjam, kersenjam, frambozenjam, bramenjam, eindeloze mogelijkheden in het maken van jam met verschillende vruchten. Voor het maken van jam maak je gebruik van rijp fruit, geleisuiker en de juiste pot of glaswerk. Naast het jam maken is de jam daarna ook makkelijker te bewaren. Als uw jam bestaat uit 40% fruit en 60% suiker, is het onbeperkt houdbaar! Jams met meer suiker zijn echter minder lang houdbaar. Wil u nu zelf jam gaan maken? Neem dan snel een kijkje in onze webshop om alles wat u nodig heeft voor jam maken in huis te halen.

Lees meer

Populaire recepten om zelf jam te maken

Er zijn ontzettend veel recepten in het maken van jam. Een van de populaire jams hebben eigenlijk allemaal te maken met rood fruit (aardbeien, frambozen, bramen, kersen en bosbessen) maar er zijn veel meer mogelijkheden in het maken van jam. Zo kan u ook meloen, vijgen, ananas, passievrucht en zelfs pompoen jam maken. Wil u geïnspireerd raken door de verschillende mogelijkheden in het maken van jam? Neem een kijkje bij onze literatuur jam maken en laat u inspireren!

Jampotten

Na het maken van uw eigen jam is het belangrijk dat u goed uw jam bewaart, dat u de juiste grootte jampot heeft en dat het wellicht ook nog eens leuk op tafel staat. Bij Unibrew hebben we een ruim assortiment van zowel ronde modellen als zeskanten modellen. De verschillende modellen hebben verschillende groottes en zijn verkrijgbaar per stuk of in grotere aantallen. Wil u het nog persoonlijker maken? Maak dan ook uw eigen etiket! Niks houdt u nu nog tegen om te beginnen met jam maken: steek de handen uit de bouwen en schaf de juiste middelen aan!

Producten 1-36 van 74

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina