Materiaal kaasbereiding

Materiaal kaasbereiding

Gaat u voor de eerste keer kaas bereiden? Dan is het belangrijk de juiste materiaal voor de kaasbereiding aan te schaffen. Het bereiden van kaas is een lang traject. Afhankelijk van de soort kaas kan het wel tot 1 jaar duren voordat de kaas rijp is. Zorg er daarom voor dat u de juiste kaasmaak benodigdheden heeft. Zo zorgt u ervoor dat u na een lange tijd wachten de perfecte kaas uit de mal kan halen!

Lees meer

Kaasmaak benodigdheden

Als u begint met het maken van kaas, heeft u verschillende materialen nodig. Zo heeft u onder andere een vorm, melk emmer, kaasmat en thermometer nodig. Wilt u een pakket hebben waar alle benodigheden al in zitten? Ga dan voor een van de startpakketten kaasbereiding. Naast het materiaal kaasbereiding verkoopt Unibrew ook de ingrediënten die nodig zijn bij de kaasbereiding. Zo hebben we kaaskruiden waarmee u de kaas een lekkere smaak kunt geven en kaasschimmels en rijpingsbacteriën om het proces van kaas bereiden te versnellen.

Kaasvormen en melk emmers

Een van de materialen kaasbereiding die noodzakelijk is, is de kaasvorm. De kaasvormen van Unibrew zij zacht en verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes. Gaat u voor een hartvormige, rechthoekige of ronde kaas? Naast een kaasvorm is een melk emmer ook een vereiste materiaal voor kaasbereiding. Een melk emmer gebruikt u om stremsel aan de melk toe te voegen. Bekijk de verschillende maten emmers en kaasvormen in onze webshop!

Materiaal kaasbereiding gevonden?

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan gemakkelijk uw kaasmaak benodigdheden via onze webshop. Heeft u vragen over ons materiaal kaasbereiding? Of wilt u wellicht advies over hoe u kaas het beste kunt bereiden? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met gespecialiseerd advies over het materiaal voor de kaasbereiding. Bestel snel de kaasmaak benodigdheden en geniet binnenkort van uw zelfbereide kaas!

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina