Hopkorrels A-Z

Hopkorrels A-Z

Hopkorrels zijn vermalen hopbellen die vervolgens zijn geperst tot hopkorrels. Hopbellen, ook wel hopbloemen is de hop van het traditionele bier. Hopkorrels geven een unieke smaak aan het bier en hebben een bittere eigenschap die het bier bitter maakt. Hop zorgt er ook voor dat de eiwitten worden vastgehouden omdat deze niet in het gistingsvat moeten blijven zitten. De hopkorrels hebben een hogere concentratie dan de hopbellen omdat deze niet worden vermalen met de rest-producten zoals takjes. De hopkorrels zijn veel kleiner en daarom makkelijker te bewaren! Koop ze eenvoudig via Unibrew! 

Lees meer

Ruim aanbod hopkorrels 

Bij Unibrew hebben we een ruim assortiment van hopkorrels met wel 120 soorten producten op onze website verschillend van aantal gram, afkomst en prijs. Op onze website geven we aan wanneer het product is geoogst en wat voor smaak of aroma het product het bier zal geven. Daarbij geven we tips over de eigenschappen, de alfazuren, bewaareigenschappen en alternatieven. Goed om te weten is dat al onze hopkorrels vacuüm worden verpakt en gekoeld bewaard worden om zo optimale houdbaarheid te creëren. Neem snel een kijkje in ons assortiment. 

Wat is hop?

Hop is het basisingrediënt van bier en daarvoor worden de vrouwelijke bloemen van de hopplant gebruikt. De meeste hop die wordt gebruikt om bier te produceren is afkomstig uit Amerika en Duitsland. Echter wordt er in veel meer landen hop geteeld voor de bierproductie. De hop zorgt ervoor dat het bier bitter wordt en zich vormt naar de smaak die is gewenst. Met de verschillende soorten hopkorrels die Unibrew aanbiedt kan u uw eigen bier volledig uniek en rijk vol van smaak maken naar eigen wens. Neem snel eens een kijkje naar de verschillende soorten hopkorrels die we bieden!

Producten 1-36 van 125

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina