Kurken en krimpkapsules

Kurken en krimpkapsules

Heeft u een heerlijke wijn geproduceerd en een mooie wijnfles met etiket uitgezocht? Dan is het tijd om de fles af te gaan sluiten zodat de wijn goed bewaard kan worden. Hier komen kurken en krimpkapsules bij te pas. Zo maakt u het bottelen van uw wijn helemaal compleet en is het klaar om gedronken of verkocht te worden. Bekijk het assortiment om te bepalen waar u uw wijn mee af wilt maken!

Lees meer

Kurken voor een wijnfles

Het sluiten van een fles met een kurk is een klassieke manier van het afsluiten van een wijnfles. De kurk wordt eenvoudig in de fles gewrongen met behulp van een kurkapparaat. Deze kunnen dan vervolgens weer geopend worden met een kurk opener, zodat men heerlijk kan genieten van een glaasje wijn. 

Kurken voor een champagnefles 

Champagne wordt net wat anders gebotteld dan een wijnfles. Vaak is het namelijk de bedoeling om champagne te poppen. Hier hebben we speciale champagnekurken voor. Ook hebben we muilbanden die om de champagnekurk heen worden gewikkeld om ze op de plaats te houden. 

Krimpkapsules

Na het kiezen en plaatsen van de kurk is het tijd voor de echte finishing touch, namelijk de krimpkapsule. Een krimpkapsule wordt over de kurk en de fles heen geplaatst. Door middel van warmte zal het ervoor zorgen dat deze perfect op de fles aansluit. In ons assortiment hebben we krimkapsulen in diverse kleuren, zoals goud, zilver, bordeaux rood, wit, zwart en nog veel meer. Zo kunt u de krimpkapsule helemaal laten passen bij het uiterlijk van uw wijnfles. 

Kurken en krimpkapsules bestellen bij Unibrew

Klaar om uw wijn of champagnefles af te maken met kurken en krimpcapsules? Bij Unibrew hebben we alles als het gaat om het maken van wijn en bottelen van wijn. Heeft u nog vragen of advies nodig? Onze experts van de klantenservice helpen u hier graag mee op weg. Stuur gerust een mailtje of bel naar een van onze vestigingen!

Producten 1-36 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina