Pannen

Pannen

Bent u bezig met het brouwen van uw eigen drank? Dan kan een goede brouwpan een groot verschil maken. Een goede brouwpan kan het voor u een stuk makkelijker maken. Het is namelijk belangrijk dat een pan de juiste temperatuur heeft. Via een pan op het vuur is het lastig om een brouwpan de juiste temperatuur te geven. Onze brouwpannen hebben een temperatuurinstelling die hierbij kunnen helpen. Zo kunt u het voor uzelf een stuk makkelijker maken om uw eigen drank te brouwen. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten brouwpannen en wilt u graag weten wat de voordelen zijn? Bij Unibrew hebben we een groot aanbod aan verschillende brouwpannen. Zo kunt u altijd een brouwpan vinden die bij u past.

Lees meer

De voordelen van een brouwpan

Het brouwen van uw eigen drank duurt erg lang. Het gebruiken van een speciale brouwpan heeft verschillende voordelen. De pannen die we bij Unibrew verkopen zijn gemaakt van het merk Kochstar. Dit zijn pannen die gemaakt zijn van hoge kwaliteit die gemaakt zijn voor het bereiden, bewaren en warm houden van verschillende dingen. Ze zijn daarom ook uitermate geschikt voor het brouwen van uw eigen drank. De prijzen van deze pannen zijn een stuk hoger dan de standaard pan die u in huis heeft. We zetten daarom de voordelen van een brouwpan voor u op een rijtje:

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Voorzien van een temperatuursensor, zodat de pan altijd de juiste temperatuur heeft
  • De premium pannen zijn voorzien van digitaal display
  • Verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd een pan heeft die bij u past

Accessoires voor een brouwpan

Naast volledige brouwpannen, verkopen we ook verschillende accessoires die kunnen helpen bij het maken van uw eigen drank. Zo hebben we verschillende verwarmingsplaatjes die u makkelijk kunt aansluiten via het stopcontact. Verwarmt u de pan liever met gas? Dan kunt u bij ons ook een gasbrander kopen om uw pan op te warmen. Naast een goede brouwpan heeft u natuurlijk ook nog andere materialen nodig om drank te maken. Gelukkig hebben we bij Unibrew alle materialen in huis. Zo kunnen we u een totaalpakket bieden voor het maken van uw eigen wijn of bier. We verkopen namelijk ook complete pakketten, zoals een bierpakket of een wijnpakket. Heeft u vragen over één van onze producten? Of wilt u meer weten over het maken van uw eigen drank? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met uw probleem.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina