Kaascoating en ander hulpstoffen

Kaascoating en andere hulpstoffen

Bent u bezig met het maken van kaas? Dan kan het gebruiken van kaascoating en andere hulpstoffen erg handig zijn. Kaascoating wordt al sinds de jaren zeventig gebruikt in Nederland en is eigenlijk een beschermlaagje over de kaas heen. Kaascoating en andere hulpstoffen die gebruikt kunnen worden in de kaas, zoals calciumchloride en natriumnitraat, kunnen ervoor zorgen dat uw kaas langer mee gaat en het proces van kaas produceren efficiënter verloopt. Wilt u meer weten over de kaascoating en andere hulpstoffen die u kunt gebruiken? Kijk snel verder!

Lees meer

Kaascoating

Kaascoating is een laag over de kaas heen die de kaas beschermt tegen uitdroging en schimmelvorming. Kaascoating is een co-polymeer en wanneer u de kaascoating op de kaas wrijft door middel van een doek of borstel vormt zich een netwerk. Na het aanbrengen van meerdere lagen is uw kaas goed beschermt. Bij het gebruik van kaascoating en andere hulpstoffen is het belangrijk dat de luchtvochtigheid van de ruimte goed is. Als de luchtvochtigheid namelijk te hoog is, kan er schimmel op de kaascoating komen.

Andere hulpstoffen

Naast kaascoating biedt Unibrew ook verschillende hulpstoffen aan. Calciumchloride kunt u gebruiken om de bestanddelen van de melk goed samen te laten klonteren tot kaas. Zo wordt het proces een stuk efficiënter. Door natriumnitraat te gebruiken zorgt u ervoor dat de houdbaarheid van de kaas langer is. Ook kan natriumnitraat scheuren en gaten in kaas voorkomen. Door alle voordelen raden wij het aanschaffen van kaascoating en andere hulpstoffen raden aan!

Kaascoating en andere hulpstoffen bestellen

Bent u eruit welke kaascoating en andere hulpstoffen u wilt gebruiken? Unibrew biedt alle producten aan die nodig zijn bij het maken van kaas. Bent u nieuw met het maken van kaas en heef u nog geen materialen en ingrediënten aangeschaft? Dan is een startpakket kaasbereiding ideaal! U kunt de materialen en de ingrediënten, zoals de kaaskruiden, ook los aanschaffen. Bestel alle materialen en ingrediënten en ga aan de slag met het maken van uw eigen kaas!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina