Kaas maken

Uw eigen kaas maken? Doe het met de kaasmaak pakketten van Unibrew. Voor het maken van kaas heeft u drie kern-ingrediënten nodig: Melk, zuursel en stremsel. De melk van een aantal zoogdieren kan omgezet worden in melk, maar de meest gebruikte melk is toch wel geitenmelk en koeienmelk. De meeste kaas op de markt is dan ook geitenkaas of koeienkaas. Zuursel zorgt bij het maken van kaas voor de ondersteuning van de bacteriën die ervoor zorgen dat de melk omgezet wordt in kaas. Stremsel is de stof die u aan de melk toevoegt die ervoor zorgt dat de vloeibare melk in een vaste stof verandert. Met het kaasmaaksetje van Unibrew maakt u gemakkelijk uw eigen kaas. We hebben alles in huis dat u nodig heeft om uw eigen kaas te maken. Bekijk dus snel onze producten en begin met uw eigen kaas maken.

Lees meer

Kaas maken met smaak

Door het gebruik te maken van kaaskruiden, voegt u een extra verdieping toe aan het maken van kaas. Geef meer geur en kleur aan uw zelfgemaakte kaas met de verschillende producten van Unibrew. Door het toevoegen van verschillende kruiden geeft u uw kaas nog meer smaak en variatie. Of u nou een pittige kaas wil of een mosterd kaas, alles is te maken. Op die manier kunt u zichzelf nog meer verdiepen in het maken van kaas. Zo is er voor elke kaasliefhebber de mogelijkheid om de exacte kaas die hij of zij wil hebben te maken.

bestel al uw kaas maken benodigdheden bij Unibrew

In de online webshop van Unibrew bieden we alles wat u nodig heeft bij het maken van kaas. Met de kaasmaakpakket Italiaans kunt u snel zelf beginnen met kaas maken en met de kaaskruiden brengt u de kaas naar eigen smaak. Ook bieden we hulpstoffen en stremsel aan. Kaas maken is nog nooit zo leuk geweest. Ga snel zelf aan de slag met kaas maken en bestel alles wat u nodig hebt bij Unibrew

Producten 1-36 van 142

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina