Kaaskruiden

Kaaskruiden

Maakt u uw eigen kaas? Kies dan voor een van de kaaskruiden van Unibrew. Kaaskruiden zorgen voor bijzondere smaken en laten u creatief zijn bij het bereiden van kaas. Verschillende kaaskruiden zorgen er daarnaast voor dat kaas bij verschillende gerechten past. Benieuwd naar welke kaaskruiden u bij welke gerechten kunt gebruiken? Kijk snel verder!

Lees meer

Verschillende soorten kaaskruiden

Bij Unibrew zijn veel soorten kaaskruiden verkrijgbaar. Zo kunt u er altijd een vinden die u lekker vindt. Wij hebben onder andere de volgende kaaskruiden: pest melange, peperkorrels groen, kruidnagel, mosterdzaad geel, brandnetelmelange en bieslook. Peperkorrel groen passen goed bij kip, varkensvlees, soep, en salades. Mosterzaad geel is erg lekker met worst en vis. Alhoewel kaaskruiden ervoor zorgen dat de kaas zijn lekker smaak krijgen, zijn er ook andere producten en ingrediënten nodig om de perfecte kaas te maken. Kaasschimmels en rijpingsbacteriën kunt u gebruiken om de kaas zorgen bijvoorbeeld voor de smaak en een sneller rijpingsproces. Met kaascoating kunt u ervoor zorgen dat u de kaas beschermd tegen uitdroging en schimmelvorming tijdens het rijpen. Alle kaaskruiden kunt u verkrijgen in zakjes van 100 gram. Bekijk alle beschikbare kaaskruiden in onze webshop!

Kaaskruiden bestellen

Heeft u een specifiek gerecht in gedachten en weet u niet welke soort kaaskruiden u daar het beste voor kunt gebruiken? Of heeft u vragen over onze kaaskruiden? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder door advies te geven. Is het de eerste keer dat u kaas gaat maken? We hebben ook startpakketten voor de kaasbereiding. Kaas maken doet u met de producten van Unibrew!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina