Speidel

Speidel

Het merk Speidel biedt diverse producten die met maken van bier mogelijk maken. Zo biedt speidel bijvoorbeeld producten en machines voor het mouten en vergisten van bier. Zij zijn er om het maken van bier zo makkelijk mogelijk te maken. Speidel investeert in de nieuwste en modernste technologieën, waardoor het bier brouwen naar een nieuw niveau wordt getild. Bent u van plan bier te gaan brouwen of een investering te maken in uw bierbrouwerij. Dan bent u bij het Duitse merk Speidel zeker aan het juiste adres. Bekijk het assortiment van Speidel bij Unibrew en zie wat zij te bieden hebben. 

Lees meer

Braumeister van Speidel

Een heel bierbrouwproces in een slim apparaat? Dan hebben we het over de Braumeister van Speidel. De Braumeister van Speidel is een roestvrijstale bierbrouwmachine die in elke fase van het bierbrouwen automatisch bediend kan worden. Het slaat recepten op van het bier, waardoor in elke fase de temperatuur geregeld wordt en de exacte tijden worden ingesteld. Zo hoeft u dus niet meer tussentijds te roeren en kunt u ervan uit gaan dat het bier goed gebrouwen wordt. Dit kunt u gemakkelijk bedienen met het touchscreenpaneel en de werking met Wi-Fi. Bij Unibrew hebben we diverse modellen van de Braumeister, zowel voor beginners en ervaren bierbrouwerijen. 

Braumeister accessoires

Naast de Braumeister zelf hebben wij ook diverse braumeister accessoires voor de verschillende modellen van de Braumeister van Speidel. Denk hierbij aan een reinigingsset, maar ook mout cilinders, wortkoelers, thermische mantels en nog veel meer. Bovendien zijn er voor beginners ook Braumeister startsets beschikbaar. Met zo’n Braumeister startkit van Speidel kunt u direct aan de slag met het brouwen van bier. 

Speidel bestellen bij Unibrew

Van plan om het brouwen van bier naar een nieuw level te tillen? Bij Unibrew hebben we alles voor het brouwen van bier in iedere fase, bijvoorbeeld het vergisten, mouten en bottelen van het bier. Heeft u nog vragen en/of advies nodig over onze producten of het brouwen van bier? Neem gerust contact op met de klantenservice waar onze experts u verder zullen helpen!

Producten 1-36 van 108

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina