Mouterij Dingemans

Mouterij Dingemans®

Mout is een essentieel ingrediënt voor het brouwen van bier. Mouten is het proces waar een graansoort omgezet wordt in mout. De meestgebruikte graansoort die gebruikt wordt tijdens het mouten is gerst. Het mouten gebeurd in een mouterij en de mouterij waar deze mout gemout is, is Mouterij Dingemans®. Mouterij Dingemans® is een belgische mouterij die al sinds het jaar 1875 bezig is met mouten. Hierdoor heeft Mouterij Dingemans® al bijna 150 jaar ervaring op het gebied van mouten en dat is te merken aan hun mout van de hoogste kwaliteit. Mouterij Dingemans® is begonnen toen Alexander Dingermans in 1875 begon met Mouterij Dingemans® in het prachtige Stabroek. Mouterij Dingemans® is in deze 150 jaar uitgegroeid tot een van de meest succesvolle mouterijen van België. Dit heeft Mouterij Dingemans® gedaan door het mouten van zeer kwalitatieve mout, wat zal resulteren in een kwalitatief goede bier.

Lees meer

Productie van Mouterij Dingemans®

Bij Mouterij Dingemans® gebruiken ze voornamelijk twee ingrediënten voor het mouten. Deze twee ingrediënten zijn gerst van de hoogste kwaliteit en het zuiverste water van België. Met deze 2 belangrijke ingrediënten mout Mouterij Dingemans® al sinds 1875 de beste mout van heel België. Dit gebeurd met het moutproces die Mouterij Dingemans® in de afgelopen 150 jaar geperfectioneerd heeft. Ook blijft Mouterij Dingemans® bij hun roots, zo zit het hoofdkantoor na bijna 150 jaar nog steeds in Stabroek. Op deze manier kan Mouterij Dingemans® hun karakteristieke smaak aan het mout geven.

Smaakvol Brouwen

De verschillende soorten mout van Mouterij Dingemans® dragen bij aan de smaak van uw bier en vergroten het karakter en de hardheid of zachtheid van het brouwsel. Mouterij Dingemans® zorgt ervoor dat u het lekkerste bier kunt brouwen door de kwalitatieve mout die zij aanbieden. Bijvoorbeeld de Dingemans Pils Mout 3 EBC 25 kg, de Maris Otter Mout 3-4 EBC, de Dingemans Toasted Rye / Geroosterde rogge 40 EBC en nog veel meer. Bestel daarom al uw Mouterij Dingemans® mouten bij Unibrew.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina