Muntons bierpakketten

Muntons bierpakketten

Wilt u graag een volledig bierbrouw pakket cadeau doen of wilt u zelf voor het eerst beginnen met het brouwen van bier? Dit kan eenvoudig met de Muntons bierpakketten. Als u zelf voor het eerst gaat beginnen met bier, weet u waarschijnlijk niet waar u moet beginnen. Zelf bier brouwen kan best ingewikkeld zijn. In de Muntons bierpakketten zitten alle ingrediënten die ervoor zorgen dat uw eerst eigen biertje een groot succes wordt. Daarnaast zijn de Muntons bierpakketten samengesteld voor een grote hoeveelheid bier, zodat u het bier ook kan laten proeven door de mensen om u heen. Elk Muntons bierpakket heeft een andere mout. Deze mout zorgt voor een unieke smaak van het zelfgemaakte bier. Met de Muntons bierpakketten weet u in ieder geval zeker dat u alle ingrediënten voor een goed biertje in huis heeft.

Lees meer

Braumeister 200L van Speidel

Het merk SpeidelSpeidel heeft de Braumeister serie, waar de Braumeister 200L onder valt, ontwikkeld. Het merk Speidel richt zich op de productie en ontwikkeling van machines voor het mouten en vergisten van bier. Dit doen ze met het doel om bierbrouwen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit is terug te zien in de verschillende technologieën van de Braumeister 200L. Hierdoor is de Braumeister 200L een voorloper op het gebied van het brouwen van bier. Bekijk daarom al onze producten die bij de Braumeister 200L horen en brouw u eigen biertjes van topkwaliteit.

Braumeister 200L accessoires

Naast de geweldige Braumeister 200L heeft Speidel ook verschillende bijpassendeaccessoires ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan koelaggregaten, thermische mantels en nog veel meer. Ook hebben we bij Unibrew gistingstanks die perfect aansluiten bij onze Braumeister 200L. Bekijk daarom goed naar alle accessoires van de Braumeister 200L en maak het bierbrouwen nog leuker en makkelijker!

Braumeister 200L bestellen bij Unibrew

Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u vragen over de Braumeister 200L? U kunt altijd gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij hebben een team van ervaren werknemers die u perfect kunnen helpen met al uw vragen. Bestel daarom nu gemakkelijk uw Braumeister 200L bij Unibrew.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina