Ariana DE hopkorrels 100 g

€ 5,25
Op voorraad
Artikelcode
264705
Duitse dual purpose hop met een aangenaam fruitig aromaprofiel. Alfazuurgehalte 10-13%. De exacte waarde staat vermeld op iedere verpakking. Hopkorrels zijn gemalen hopbloemen, samengeperst tot staafjes. Gebruik ongeveer 10% minder dan bij hopbloemen bij een gelijkaardig alfazuurgehalte. Hopkorrels bewaren langer en zijn meestal ook langer verkrijgbaar naarmate het seizoen vordert. Al onze hop wordt verpakt in een speciale vacuümverpakking voor optimale houdbaarheid en bewaard in een koelkamer op 5°C. Beschikbaarheid en alfazuurgehalte zijn sterk afhankelijk van de oogst.
Duitse dual purpose hop met een aangenaam fruitig aromaprofiel. Alfazuurgehalte 10-13%. De exacte waarde staat vermeld op iedere verpakking.

Hopkorrels zijn gemalen hopbloemen, samengeperst tot staafjes. Gebruik ongeveer 10% minder dan bij hopbloemen bij een gelijkaardig alfazuurgehalte. Hopkorrels bewaren langer en zijn meestal ook langer verkrijgbaar naarmate het seizoen vordert.

Al onze hop wordt verpakt in een speciale vacuümverpakking voor optimale houdbaarheid en bewaard in een koelkamer op 5°C. Beschikbaarheid en alfazuurgehalte zijn sterk afhankelijk van de oogst.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan