Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC

Op voorraad
Artikelcode
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC 1 KG
€ 5,95
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC 5 KG
€ 25,95
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC 20 KG
€ 83,95
Geen voorraad
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC 25 KG
€ 97,95
Geen voorraad
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC Kenmerken: Gemouten van een pseudo-graan kan Château Boekweit gebruikt worden om een glutenvrij bier te brouwen. Château Boekweit mout kan sporen bevatten van andere gemouten granen met gluten. Bijzonderheden: Château Boekweit is gebruikt in de productie van glutenvrij bier. Voegt een specifieke noten moutige smaak toe aan uw bier. Het kan ook in speciaalbieren gebruikt worden om een rijker diepere toon te geven. Boekweit heeft geen diastatisch vermogen. Gebruik:Tot 40% van de samenstelling.
Chateau Buckwheat/ boekweit 4-15 EBC Kenmerken: Gemouten van een pseudo-graan kan Château Boekweit gebruikt worden om een glutenvrij bier te brouwen. Château Boekweit mout kan sporen bevatten van andere gemouten granen met gluten. Bijzonderheden: Château Boekweit is gebruikt in de productie van glutenvrij bier. Voegt een specifieke noten moutige smaak toe aan uw bier. Het kan ook in speciaalbieren gebruikt worden om een rijker diepere toon te geven. Boekweit heeft geen diastatisch vermogen. Gebruik:Tot 40% van de samenstelling. Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
Meer informatie
EBC9
MouterijCastle Malting
maximale storting (%)40
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan