Chateau Chocolat 1000 EBC
Chateau Chocolat 1000 EBC
Chateau Chocolat 1000 EBC
Kenmerken:
Belgische chocolademout. Geroosterd bij 220 ° C en vervolgens snel afgekoeld als de gewenste kleur is bereikt.
Gebruik:
bruine, sterke, donkere en zwarte bieren, zoals dragers, stouts en bruine ales.
Kenmerken:
Château Chocolat mout is een sterk geroosterde mout met een diepbruine kleur. Dit is waar de naam vandaan komt. Château Chocolat mout wordt gebruikt om de kleur van het bier aan te passen en geeft een nootachtige, geroosterde smaak. Château Chocolat mout deelt veel van de kenmerken van Black Malt, maar heeft een minder bittere smaak dan Black malt en is 200 EBC lichter dan Black, omdat het voor een iets kortere periode wordt geroosterd en de eindtemperaturen niet zo hoog zijn.
Dit product bevat GLUTEN
Mout: hele korrel
EBC | 1000 |
---|---|
Mouterij | Castle Malting |
maximale storting (%) | 5 |