Duotight Inline Regulator met geïntegreerde drukmeter voor water of gas - 8 mm (5/16" push-in)

€ 16,95
Op voorraad
Artikelcode
9115035
De Duotight Inline Regulator is gemaakt van voedselveilig acetaal, POM (polyacetaal of polyoxymethyleen), roestvrij staal en hoogwaardige EPDM-afdichtingen. Het is een inline regelaar die je in staat stelt de inkomende druk op een slang te reduceren tot een gewenst aantal bar of psi. Met de juiste set up, kan je van verschillende drukbestendige vaten, kegs of gistingsvaten de druk afzonderlijk instellen. Gemakkelijk verschillende drukken instellen vanuit één CO2-bron Serveer of satureer verschillende bierstijlen op verschillende drukken Compatibel met zowel vloeistof als gas 8 mm (5/16") Duotight-koppelingen aan beide uiteinden Ingebouwde en verwisselbare manometer voor een druk van 0-4 bar (0-60 psi) Gemakkelijk uit elkaar te nemen voor reiniging Gemaakt van voedselveilig acetaal Wandbevestiging mogeljik Gebruik: Stel de hoofdregelaar van je CO2-bron in op de hoogste druk die je in je systeem wil gebruiken. Leid de gasleiding van de hoofdregelaar in een verdeelstuk en installeer daarna de Duotight Inline Regulator op elke individuele leiding waar je de druk wil verminderen. Zo kan je tegelijk een vat carboniseren op 1,5 bar en een ander vat tappen op 0,9 bar, startend van dezelfde CO2-cilinder. Perfect compatibel met het Duotight O-ring systeem dat snel en lekvrij verbinding maakt met EVABarrier-slangen van 8 mm. Makkelijk te demonteren voor een grondige reiniging. Opgelet: overschrijd de maximumdruk van 4 bar niet om schade aan de drukmeter te voorkomen.
De Duotight Inline Regulator is gemaakt van voedselveilig acetaal, POM (polyacetaal of polyoxymethyleen), roestvrij staal en hoogwaardige EPDM-afdichtingen. Het is een inline regelaar die je in staat stelt de inkomende druk op een slang te reduceren tot een gewenst aantal bar of psi. Met de juiste set up, kan je van verschillende drukbestendige vaten, kegs of gistingsvaten de druk afzonderlijk instellen.

Gemakkelijk verschillende drukken instellen vanuit één CO2-bron
Serveer of satureer verschillende bierstijlen op verschillende drukken
Compatibel met zowel vloeistof als gas
8 mm (5/16") Duotight-koppelingen aan beide uiteinden
Ingebouwde en verwisselbare manometer voor een druk van 0-4 bar (0-60 psi)
Gemakkelijk uit elkaar te nemen voor reiniging
Gemaakt van voedselveilig acetaal
Wandbevestiging mogeljik
Gebruik:
Stel de hoofdregelaar van je CO2-bron in op de hoogste druk die je in je systeem wil gebruiken. Leid de gasleiding van de hoofdregelaar in een verdeelstuk en installeer daarna de Duotight Inline Regulator op elke individuele leiding waar je de druk wil verminderen. Zo kan je tegelijk een vat carboniseren op 1,5 bar en een ander vat tappen op 0,9 bar, startend van dezelfde CO2-cilinder.

Perfect compatibel met het Duotight O-ring systeem dat snel en lekvrij verbinding maakt met EVABarrier-slangen van 8 mm. Makkelijk te demonteren voor een grondige reiniging.

Opgelet: overschrijd de maximumdruk van 4 bar niet om schade aan de drukmeter te voorkomen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan