Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuwe verpakking Wlp

"next generation"

Kijk alvast naar onze soorten.

€14,95 per stuk

Return to Previous Page

For the love of Hops

Excl. BTW: € 18,30 Incl. BTW: € 19,95
Product code: 29204

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

For the love of Hops

The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops
Auteur: Stan Hieronymus
Taal: Engels

For the Love of Hops vertelt je alles over hop, de oorsprong ervan en hoe brouwers de positieve eigenschappen ervan gebruiken in het brouwproces. De auteur, Stan Hieronymus, start met de basics van de chemische eigenschappen van hop, onderzoekt de belangrijke rol van de hoptelers en leert brouwers hoe ze de perfecte hop voor hun bier moeten kiezen. Hij levert belangrijke informatie en beschrijvingen van meer dan 100 hopvariëteiten, samen met 16 recepten van over de hele wereld, waaronder enkele van de beste ambachtelijke brouwers in Amerika. Hieronymus verkent de kwaliteit en het gebruik van hop, en wijdt een volledig hoofdstuk aan dry-hopping. Dankzij het onderzoek en de vlotte schrijfstijl van Hieronymus ontdekt de lezer de rijke geschiedenis van hop en zijn evolutie tot essentieel ingrediënt van bier.

Details

For the love of Hops The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops Auteur: Stan Hieronymus Taal: Engels For the Love of Hops vertelt je alles over hop, de oorsprong ervan en hoe brouwers de positieve eigenschappen ervan gebruiken in het brouwproces. De auteur, Stan Hieronymus, start met de basics van de chemische eigenschappen van hop, onderzoekt de belangrijke rol van de hoptelers en leert brouwers hoe ze de perfecte hop voor hun bier moeten kiezen. Hij levert belangrijke informatie en beschrijvingen van meer dan 100 hopvariëteiten, samen met 16 recepten van over de hele wereld, waaronder enkele van de beste ambachtelijke brouwers in Amerika. Hieronymus verkent de kwaliteit en het gebruik van hop, en wijdt een volledig hoofdstuk aan dry-hopping. Dankzij het onderzoek en de vlotte schrijfstijl van Hieronymus ontdekt de lezer de rijke geschiedenis van hop en zijn evolutie tot essentieel ingrediënt van bier.