Refractometer 0 - 32% brix met ATC 1.000-1130 SG

€ 41,95
Op voorraad
Artikelcode
25024
Een refractometer is een optisch precisie-instrument dat door middel van de brekingsindex van een vloeistof de dichtheid bepaalt. Klik hier voor een handig overzicht van onze refractometers. Deze refractometer heeft zowel een schaal voor Brix als een voor SG, die simultaan afgelezen kan worden. Er moet geen omzetting meer gebeuren tussen Brix en specifiek gewicht om de dichtheid in wort of most te bepalen. De meter is nauwkeurig en toch eenvoudig in gebruik: het volstaat om enkele druppeltjes vloeistof op het prisma te leggen en de dichtheid is rechtstreeks afleesbaar. Dankzij de automatische temperatuurcompensatie (ATC), is er geen temperatuurcorrectie nodig. Bij metingen tijdens of na de vergisting, moet de uitkomst gecorrigeerd worden met behulp van een computerprogramma, een webpagina of een mobiele app, wegens de aanwezigheid van alcohol in de vloeistof. Schaal 0-32% Brix met 0,2% aflezing Schaal 1.000-1.130 specifiek gewicht met 0,001 aflezing ATC: automatische temperatuurcompensatie (10°C-30°C) Duurzaam door hoge kwaliteit in aluminium constructie Dubbele schaal: Brix + SG Gemakkelijk te kalibreren Stevig opbergdoosje Inhoud: refractometer pipet minischroevendraaier handleiding opbergdoosje zacht reinigingsdoekje
Een refractometer is een optisch precisie-instrument dat door middel van de brekingsindex van een vloeistof de dichtheid bepaalt. Klik hier voor een handig overzicht van onze refractometers.

Deze refractometer heeft zowel een schaal voor Brix als een voor SG, die simultaan afgelezen kan worden. Er moet geen omzetting meer gebeuren tussen Brix en specifiek gewicht om de dichtheid in wort of most te bepalen. De meter is nauwkeurig en toch eenvoudig in gebruik: het volstaat om enkele druppeltjes vloeistof op het prisma te leggen en de dichtheid is rechtstreeks afleesbaar. Dankzij de automatische temperatuurcompensatie (ATC), is er geen temperatuurcorrectie nodig.

Bij metingen tijdens of na de vergisting, moet de uitkomst gecorrigeerd worden met behulp van een computerprogramma, een webpagina of een mobiele app, wegens de aanwezigheid van alcohol in de vloeistof.

Schaal 0-32% Brix met 0,2% aflezing
Schaal 1.000-1.130 specifiek gewicht met 0,001 aflezing
ATC: automatische temperatuurcompensatie (10°C-30°C)
Duurzaam door hoge kwaliteit in aluminium constructie
Dubbele schaal: Brix + SG
Gemakkelijk te kalibreren
Stevig opbergdoosje
Inhoud:

refractometer
pipet
minischroevendraaier
handleiding
opbergdoosje
zacht reinigingsdoekje
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan