WILDBREW ™ PHILLY SOUR 11 Gram

€ 4,50
Op voorraad
Artikelcode
16271
WILDBREW ™ PHILLY SOUR 11 Gram. Voor melkzuur vergisting. WILDBREW ™ PHILLY SOUR een ideale gist voor traditionele stijlen zoals Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales en zijn weerstand tegen hop maken het perfect voor Sour IPA's. WildBrew ™ Philly Sour is een unieke soort Lachancea die uit de natuur is geselecteerd door de University of the Sciences in Philadelphia, PA, VS. (Octrooi aangevraagd N ° PCT / US20 18/043 148). WildBrew ™ Philly Sour produceert naast ethanol in een eenvoudige fermentatiestap gematigde hoeveelheden melkzuur. Deze eerste gist in de WildBrew ™ -serie is een uitstekende keuze voor innovatieve, sesseerbare zure bieren met verfrissende zuurgraad en tonen van steenfruit. Met een hoge demping, hoge uitvlokking en een goede hoofdretentie, is WildBrew ™ Philly Sour een ideale gist voor traditionele stijlen zoals Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales en zijn weerstand tegen hop maken het perfect voor Sour IPA's. Typische analyse van Philly Sour Yeast: Aangeraden dosis: 50-100 gram per 100 liter. Fermentatie die binnen 10 dagen kan worden voltooid. Hoge demping en hoge uitvlokking. Aroma en smaak zijn zuur, rode appel en steenfruit, met name perzik. Het optimale temperatuurbereik voor WildBrew ™ Philly Sour-gist traditionele stijlen is 20 ° C tot 25 ° C. In de Lallemand standaard condities wort, typische pH van 3,2-3,5 en titreerbare zuurgraad van Er wordt 0,1-0,4% melkzuur bereikt. Daarmee worden hogere hoeveelheden melkzuur bereikt zijn hoger in glucose. Lag-fase, totale fermentatietijd, verzwakking en smaak zijn afhankelijk van toonhoogte, gistbehandeling, fermentatietemperatuur en voedingskwaliteit van het wort. Percentage vaste stoffen 93% - 96% Levensvatbaarheid ≥ 1 x 109 CFU per gram droge gist Wilde gist Wilde gist WildBrew ™ Philly Sour groeit op wilde gistmedia, waaronder Lysine, LCSM en LWYM STA1-gen Pure stam is STA1-negatief Verontreiniging is niet detecteerbaar door middel van PCR-test Bacteriën <1 per 1 x 106 gistcellen Het eindproduct wordt pas op de markt gebracht nadat het een strenge reeks tests heeft doorstaan WILDBREW ™ PHILLY SOUR standaardomstandigheden Wort bij 20 ° C WildBrew ™ Philly Sour-gist: Lag-fase, totale fermentatietijd, verzwakking en smaak zijn afhankelijk van toonhoogte, gistbehandeling, fermentatietemperatuur en kwaliteit van het wort.
WILDBREW ™ PHILLY SOUR 11 Gram. Voor melkzuur vergisting.

WILDBREW ™ PHILLY SOUR een ideale gist voor traditionele stijlen zoals Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales en zijn weerstand tegen hop maken het perfect voor Sour IPA's.

WildBrew ™ Philly Sour is een unieke soort Lachancea die uit de natuur is geselecteerd door de University of the Sciences in Philadelphia, PA, VS.
(Octrooi aangevraagd N ° PCT / US20 18/043 148). WildBrew ™

Philly Sour produceert naast ethanol in een eenvoudige fermentatiestap gematigde hoeveelheden melkzuur. Deze eerste gist in de WildBrew ™ -serie is een uitstekende keuze voor innovatieve, sesseerbare zure bieren met verfrissende zuurgraad en tonen van steenfruit. Met een hoge demping, hoge uitvlokking en een goede hoofdretentie, is WildBrew ™ Philly Sour een ideale gist voor traditionele stijlen zoals Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales en zijn weerstand tegen hop maken het perfect voor Sour IPA's.
Typische analyse van Philly Sour Yeast:

Aangeraden dosis: 50-100 gram per 100 liter.

Fermentatie die binnen 10 dagen kan worden voltooid.
Hoge demping en hoge uitvlokking.
Aroma en smaak zijn zuur, rode appel en steenfruit, met name perzik.
Het optimale temperatuurbereik voor WildBrew ™ Philly Sour-gist traditionele stijlen is 20 ° C tot 25 ° C.

In de Lallemand standaard condities wort, typische pH van 3,2-3,5 en titreerbare zuurgraad van
Er wordt 0,1-0,4% melkzuur bereikt. Daarmee worden hogere hoeveelheden melkzuur bereikt
zijn hoger in glucose.
Lag-fase, totale fermentatietijd, verzwakking en smaak zijn afhankelijk van toonhoogte, gistbehandeling, fermentatietemperatuur en voedingskwaliteit van het wort.


Percentage vaste stoffen 93% - 96%
Levensvatbaarheid ≥ 1 x 109 CFU per gram droge gist
Wilde gist Wilde gist WildBrew ™ Philly Sour groeit op wilde gistmedia, waaronder Lysine, LCSM en LWYM
STA1-gen Pure stam is STA1-negatief
Verontreiniging is niet detecteerbaar door middel van PCR-test
Bacteriën <1 per 1 x 106 gistcellen
Het eindproduct wordt pas op de markt gebracht nadat het een strenge reeks tests heeft doorstaan



In Lallemand's standaardomstandigheden vertoont Wort bij 20 ° C WildBrew ™ Philly Sour-gist:


Lag-fase, totale fermentatietijd, verzwakking en smaak zijn afhankelijk van toonhoogte, gistbehandeling, fermentatietemperatuur en kwaliteit van het wort.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan