Anton Paar EasyDens en SmartRef combo deal

€ 748,00
Op voorraad
Artikelcode
234929

Anton Paar EasyDens en SmartRef combo deal

Bepaal het exacte alcoholgehalte van vergistend of afgewerkt bier met de gecombineerde meettechnologieën van EasyDens en SmartRef. Voer alcoholmetingen uit met een nauwkeurigheid van 0,5% v/v met de combinatie EasyDens en SmartRef!

 

Anton Paar EasyDens en SmartRef combo deal

Bepaal het exacte alcoholgehalte van vergistend of afgewerkt bier met de gecombineerde meettechnologieën van EasyDens en SmartRef. Voer alcoholmetingen uit met een nauwkeurigheid van 0,5% v/v met de combinatie EasyDens en SmartRef

De digitale densimeter EasyDens bepaalt het extractgehalte/Plato van je wort op basis van slechts 2 ml vloeistof, toont de resultaten in enkele seconden, en stelt je in staat om de voortgang van de vergisting van je bier te volgen op je smartphone.
De digitale refractometer SmartRef biedt, in combinatie met een gratis mobiele app, meer dan 15 verschillende meeteenheden.

 

De EasyDens & SmartRef-combinatie maakt gebruik van dichtheidsmeting en brekingsindexmeting. 

Bepaal het precieze alcoholgehalte van vergist of afgewerkt bier door de meettechnologieën van EasyDens en SmartRef in combinatie te gebruiken.
Bepaling van het gehalte aan wortextract
Fermentatie volgen en visualiseren
Automatische temperatuurcorrectie (ATC)
Brew Meister Combo-functie:
Nauwkeurige bepaling van het alcoholgehalte ( ±0,5 %v/v)
Aanvullende resultaten voor echt extract ( ±0,2%w/w)
en oorspronkelijke dichtheid ( ±0,8%w/w)
Voor standaard en sterk bier

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan