Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Bentoniet per pot 100 gram

Excl. BTW: € 1,86 Incl. BTW: € 2,25
Product code: 23003

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Bentoniet per pot 100 gram.

Bentonietkorrels van speciale kwaliteit voor wijn, met een groot opslorpend vermogen. Ook voor voorklaring van wijnen en sappen (most).
Dosis : 1 - 2 g / l, gedurende 1 nacht laten weken in 10 x zijn volume water. Daarna pas toevoegen.


Hoe een bentoniet toevoegen?
Om de werking te maximaliseren moeten bentonieten altijd voorweken: los de benodigde hoeveelheid bentoniet al zacht roerend op in 3 à 5 maal zijn volume water. Laat nu 6-12 uur zwellen! Giet het overtollige water weg en leng opnieuw even aan met een weinig te klaren wijn. Goed roeren en tenslotte de bentoniet-oplossing goed vermengen met de gehele hoeveelheid te klaren most/wijn.

Details

Bentoniet per pot 100 gram. Bentonietkorrels van speciale kwaliteit voor wijn, met een groot opslorpend vermogen. Ook voor voorklaring van wijnen en sappen (most). Dosis : 1 - 2 g / l, gedurende 1 nacht laten weken in 10 x zijn volume water. Daarna pas toevoegen. Hoe een bentoniet toevoegen? Om de werking te maximaliseren moeten bentonieten altijd voorweken: los de benodigde hoeveelheid bentoniet al zacht roerend op in 3 à 5 maal zijn volume water. Laat nu 6-12 uur zwellen! Giet het overtollige water weg en leng opnieuw even aan met een weinig te klaren wijn. Goed roeren en tenslotte de bentoniet-oplossing goed vermengen met de gehele hoeveelheid te klaren most/wijn.