BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI.

€ 1.329,50
Op voorraad
Artikelcode
91274651

BrewZilla 100 Liter Gen 4 RAPT WIFI

De BrewZilla Gen 4 100 Liter is ontworpen als een compact thuisbrouwsysteem met één vat en maar liefst 6600 W, dat wordt geleverd met een 10/16A krachtstroom aansluiting 380 volt.

Met een capaciteit om batches tot 90L te maken, is dit de grootste compacte brouwer van KegLand!

Met het geïntegreerde besturingssysteem RAPT verbonden met WIFI, heb je de mogelijkheid om profielen in te stellen, verwarming uit te stellen, op afstand te bedienen en nog veel meer.

BrewZilla 100 Liter Gen 4 RAPT WIFI

De BrewZilla Gen 4 100 Liter  is ontworpen als een compact thuisbrouwsysteem met één vat en maar liefst 6600 W, dat wordt geleverd met een driefasige aansluiting. Met een capaciteit om batches tot 90L te maken, is dit de grootste compacte brouwer van KegLand!
Met het geïntegreerde besturingssysteem RAPT verbonden met WIFI, heb je de mogelijkheid om profielen in te stellen, verwarming uit te stellen, op afstand te bedienen en nog veel meer.

 

De RAPT-app kunt u hier downloaden:

Android
iOS

 

Functies voor BrewZilla Gen 4:


Driefasige aansluiting

BrewZilla 100 Liter  heeft 3 verwarmingselementen van 2200 W en wordt daarom geleverd met driefasig 10/16A (Stroomaansluiting 380volt).

 

Magneet pomp van 25 W

BrewZilla 100L wordt geleverd met een krachtige geïntegreerde pomp van 25 W, die bestand is tegen temperaturen tot 120 °C.

 

Holle bodem

Generatie 4 wordt geleverd met een nieuw ontwerp waarbij de bodem hol is, met een uitlaat voor de pomp en kraan in het midden.

Dit betekent dat je elke laatste druppel opvangt zonder dat je het apparaat opzij hoeft te kantelen.

Het maakt de unit ook beter geschikt voor CIP-reiniging!

 

Valse bodem voor filtratie vóór de pomp

De BrewZilla-units worden geleverd met een dubbele bodem die wordt gebruikt voor filtratie vóór de pomp en de uitlaat.

Hierdoor wordt voorkomen dat 95% van het hopmateriaal, moutresten, eiwitresten en dergelijke de pomp in wordt gezogen, waardoor de kans op een verstopte pomp aanzienlijk wordt verkleind ten opzichte van soortgelijke apparaten waarbij dit niet is inbegrepen.

 

Ultra lage wattdichtheid

De verwarmingselementen in de BrewZilla zijn ontworpen om voor een zo zacht mogelijke verwarming te zorgen, zonder dat er plekken in de BrewZilla ontstaan ​​waar het wort blijft hangen.

Dit maakt het veel gemakkelijker om lichte bieren te brouwen, omdat het wort tijdens het koken niet karamelliseert, zoals bij brouwappertuur die deze eigenschap niet hebben. Het maakt het schoonmaken ook veel gemakkelijker, omdat het veel minder aanbrandt op de bodem.

 

RAPT / WIFI

Het nieuwe Generation 4-model is de eerste Brewzilla die kan worden aangesloten op het RAPT-portaal ( https://app.rapt.io/ ). Met RAPT kunt u uw brouwsels online volgen, opnemen en monitoren.

Dit vermindert de behoefte aan handgeschreven notities van uw brouwdag aanzienlijk, omdat alles automatisch gebeurt.

Via het RAPT-portaal kunt u het apparaat ook op afstand bedienen, zodat u het water kunt voorverwarmen of eenvoudigweg het zetproces kunt volgen terwijl u iets anders doet.

Door de eenvoudige instelling van zetprofielen kunt u elke stap doorlopen, met volledige controle, zodat u kunt kiezen of deze automatisch moet verlopen of handmatig moet worden geactiveerd door op een knop op het apparaat te drukken.

Je kunt ook meldingen instellen, zodat je een melding krijgt wanneer hij klaar is voor de volgende stap.

 

Bluetooth RAPT-gateway

Kegland is continu bezig met het ontwikkelen van aanvullende apparatuur die gebruik maakt van Bluetooth, zoals b.v. thermometers en andere sensoren die compatibel zijn met de BrewZilla . De controller op het apparaat heeft de mogelijkheid om het apparaat direct te koppelen met dergelijke extra modules zodra deze binnenkomen.

Dit maakt een nog betere temperatuurbeheersing mogelijk, evenals een beter overzicht bij het monitoren van bijvoorbeeld de temperatuur van de doorstrooming in de BrewZilla .

 

Verbeterd ontwerp onder de brug

BrewZilla 4.0 heeft een grote revisie onder het brouwsysteem ondergaan in vergelijking met eerdere modellen.

Alle elektronica zit nu verborgen in een afgesloten kast, terwijl de pomp en aansluitingen vrij toegankelijk zijn zonder dat je de bodemplaat hoeft los te schroeven.

Dit maakt het veel gemakkelijker als u toegang tot de pomp nodig heeft om te reinigen.

De BrewZilla 4.0 is bovendien zo ontworpen dat je zelf kunt kiezen of de afvoer naar de kraan via de pomp moet gaan of niet door onderstaande aansluitingen te verplaatsen.

 

RAPT-bediening met kleurenscherm

De nieuwe besturingseenheid is uitgerust met een gemakkelijk afleesbaar kleurendisplay.

De besturingseenheid kan eenvoudig uit de BrewZilla worden verwijderd, waardoor het schoonmaken eenvoudiger wordt. Een groot voordeel van de generatie 4 is dat de controller naar de bovenkant van het toestel is verplaatst en je hem naar boven kunt kantelen als je wilt.

Indien gewenst kunt u de besturingseenheid ook ergens anders dan op de brug plaatsen.

Het RAPT-apparaat ontvangt regelmatig nieuwe updates rechtstreeks via WIFI.

Dit gebeurt eenvoudig met een druk op de knop als het apparaat detecteert dat er een nieuwe firmware-update beschikbaar is.

Vanaf hier wordt alles aangestuurd, er zitten geen extra schakelaars meer voor elementen en pompen op de unit.

 

Tweetraps moutpijp

De moutpijp is ontworpen met 2 haken aan de zijkant, zodat je bij het tillen de hoogte op 2 verschillende hoogtes kunt instellen.

Dit heeft verschillende voordelen: het is ergonomischer omdat je het in twee stappen kunt optillen, het geleidelijk verhogen van de hoogte zorgt voor een effectievere afscherming, en het is beter geschikt voor het zetten van kleinere batches waarbij het voldoende is om het halverwege op te tillen.

 

Specificaties:

Diameter: 77 cm
Hoogte: 55 cm
Volume (totaal): 107 liter
Max. energieverbruik: 6600W (3x 2200W)

Pomp: 25W, maximale hefhoogte 3,4m. max. stroom 19L/min
Stroomaansluiting: 380v.
Volume moutpijp: 72 liter
Gewicht: 20 kg

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan