Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

 Het is druk met de fruitverwerking van al onze klanten.

Dit kan oplopen tot een vertraging van orders met 3-4 werkdagen.

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuw in ons assortiment

Omega Gisten..

en er komen er nog meer aan!

Return to Previous Page

Fermentis Saflager S-23 11,5 gram

Excl. BTW: € 3,20 Incl. BTW: € 3,49
Product code: 18164

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fermentis Saflager S-23 11,5 gram.

De eerste Saccharomyces Carlbergensis in gedroogde vorm voor echte Pils-bier type bieren!
Zeer goede sedimentatie eigenschappen.
Ook geschikt voor sterkere bieren.
Levert fruititge en esterrijke pilsbieren.
Gistingstemperatuur: 1- tot 14 graden.
Gebruiksdosis: 11.5 gram per 20 tot 30 liter bij ruime vergisting (11 tot 24 graden).
2x 11.5 gram per 20 tot 30 liter bij vergisting tussen 11 en 15 graden.

Details

Fermentis Saflager S-23 11,5 gram. De eerste Saccharomyces Carlbergensis in gedroogde vorm voor echte Pils-bier type bieren! Zeer goede sedimentatie eigenschappen. Ook geschikt voor sterkere bieren. Levert fruititge en esterrijke pilsbieren. Gistingstemperatuur: 1- tot 14 graden. Gebruiksdosis: 11.5 gram per 20 tot 30 liter bij ruime vergisting (11 tot 24 graden). 2x 11.5 gram per 20 tot 30 liter bij vergisting tussen 11 en 15 graden.