brouwhandschoenen XL

€ 19,95
Niet op voorraad
Artikelcode
22416
brouwhandschoenen XL Engineering brouwhandschoenen van industriële kwaliteit zijn gebruikelijk in commerciële brouwerijen. Wij raden het gebruik ook aan voor de serieuze thuisbrouwer. Handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten Medium (M), Large (L) en Extra Large (XL). Om jouw maat te kennen, meet de omtrek van je vlakke hand zonder duim op de knokkels met behulp van een flexibel touwtje. De opgemeten omtrek bepaalt de handschoenmaat, als de omtrek tussen twee maten in zit, rond af naar de dichtstbijzijnde maat: Maat M: 20,5 cm Maat L: 23 cm Maat XL: 25,5 cm
brouwhandschoenen XL

Engineering brouwhandschoenen van industriële kwaliteit zijn gebruikelijk in commerciële brouwerijen. Wij raden het gebruik ook aan voor de serieuze thuisbrouwer.

Handschoenen verminderen het risico op brandwonden.
Geen rechtstreeks contact met schadelijke ontsmettingsmiddelen, zuren en bijtende chemicaliën.
Handschoenen kunnen zelf ontsmet worden en helpen zo het materiaal Schoon te houden.
Ellebooglange handschoen waardoor je in diepe emmers (van 20 liter) kunt reiken.
Scheur- en prikbestendig nitril (synthetisch rubber) is 0,7 mm dik - tot viermaal dikker dan huishoudhandschoenen - met behoud van gevoel en grip.
Maattabel
Handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten Medium (M), Large (L) en Extra Large (XL). Om jouw maat te kennen, meet de omtrek van je vlakke hand zonder duim op de knokkels met behulp van een flexibel touwtje.
De opgemeten omtrek bepaalt de handschoenmaat, als de omtrek tussen twee maten in zit, rond af naar de dichtstbijzijnde maat:

Maat M: 20,5 cm
Maat L: 23 cm
Maat XL: 25,5 cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan