Cantina 5 dagen wijnpakket voor 21 liter Pink Chardonnay

€ 49,95
Op voorraad
Artikelcode
27347
Cantina 5 dagen wijnpakket voor 21 liter Pink Chardonnay Een zeer lichte rose op basis van Chardonnay druiven, fruitig, fris met aroma's van aardbeien en een neus van zwarte bessen. Het maken van wijn in slechts vijf dagen is nu mogelijk met de Cantina wijn pakketten. Cantina wijn pakketten bevatten alle ingrediënten die je nodig heeft, voeg water toe tot 21 liter om uw eigen wijn te maken! Dankzij de ontwikkeling van nieuwe zeer zeer gespecialiseerde gist voedingsstoffen, is het nu mogelijk om je eigen wijn te maken in slechts 5 dagen. voor het produceren van een perfecte Italiaanse wijn, hoeft u geen expert te zijn. Cantina maakt het u gemakkelijk.
Cantina 5 dagen wijnpakket voor 21 liter Pink Chardonnay

Een zeer lichte rose op basis van Chardonnay druiven, fruitig, fris met aroma's van aardbeien en een neus van zwarte bessen.

Het maken van wijn in slechts vijf dagen is nu mogelijk met de Cantina wijn pakketten.
Cantina wijn pakketten bevatten alle ingrediënten die je nodig heeft, voeg water toe tot 21 liter om uw eigen wijn te maken!
Dankzij de ontwikkeling van nieuwe zeer zeer gespecialiseerde gist voedingsstoffen, is het nu mogelijk om je eigen wijn te maken in slechts 5 dagen.
voor het produceren van een perfecte Italiaanse wijn, hoeft u geen expert te zijn.
Cantina maakt het u gemakkelijk.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan