Carboy Cap

€ 5,50
Op voorraad
Artikelcode
12071
Carboy Cap De Carboy Cap is een siliconen sluitdop met 2 afsluitbare openingen voor het dichtmaken van een gistingsfles. Past op petflessen met smalle opening en op de glazen mandflessen van 10 t.e.m. 34 liter. Meerdere toepassingen mogelijk: voor het plaatsen van een enkel waterslot; voor het plaatsen van een waterslot in een opening en een beluchtingsslangetje in de andere opening; voor een waterslot en een roerspaan; voor een waterslot en een thermometer; voor een waterslot en een staaf waarmee een dryhop-hopzakje kan worden gebruikt; na de vergisting: voor het plaatsen van een inox hevelpijp in een opening en de andere opening gebruiken om de hevel aan te blazen. gemaakt uit flexibele silicone sluit hermetisch af alternatief voor een stop met gat maakt het mogelijk om de gistingsfles te verplaatsen zonder het waterslot te verwijderen; verwijder hiervoor enkel het afsluitdopje van de 2e opening.
Carboy Cap

De Carboy Cap is een siliconen sluitdop met 2 afsluitbare openingen voor het dichtmaken van een gistingsfles. Past op petflessen met smalle opening en op de glazen mandflessen van 10 t.e.m. 34 liter.

Meerdere toepassingen mogelijk:

voor het plaatsen van een enkel waterslot;
voor het plaatsen van een waterslot in een opening en een beluchtingsslangetje in de andere opening;
voor een waterslot en een roerspaan;
voor een waterslot en een thermometer;
voor een waterslot en een staaf waarmee een dryhop-hopzakje kan worden gebruikt;
na de vergisting: voor het plaatsen van een inox hevelpijp in een opening en de andere opening gebruiken om de hevel aan te blazen.

gemaakt uit flexibele silicone
sluit hermetisch af
alternatief voor een stop met gat
maakt het mogelijk om de gistingsfles te verplaatsen zonder het waterslot te verwijderen; verwijder hiervoor enkel het afsluitdopje van de 2e opening.


Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan