CellarScience Maison Belgische Ale 500 gram
CellarScience Maison Belgische Ale 500 gram
MAISON creëert robuuste smaken bij hoge temperaturen (fruit, kruidnagel, specerijen) of een subtieler, genuanceerd profiel bij lagere temperaturen
CellarScience Maison Belgische Ale 500 gram
MAISON creëert robuuste smaken bij hoge temperaturen (fruit, kruidnagel, specerijen) of een subtieler, genuanceerd profiel bij lagere temperaturen
Ideaal voor het brouwen van een breed scala aan bieren, waaronder Blondes, Witbieren, Dubbels, Tripels en Quads
Fermenteren tussen 18-24°C
MAISON is een Belgische giststam, perfect ontworpen voor een breed scala aan Belgische bieren, waaronder Belgische Blonden, Witbieren, Dubbels, Tripels en Quadrupels.
MAISON fermenteert effectief over een breed temperatuurbereik.
Bij hogere temperaturen (rond de 24 °C): Verwacht robuuste smaken, met matig zoete mout vergezeld door uitgesproken tonen van fruit, kruidnagel en kruiden.
Bij lagere temperaturen (rond de 18 °C): De gist vertoont dezelfde kenmerken, maar levert deze in een subtieler, genuanceerder profiel.
Smaakprofiel: Matig zoete mout, tonen van fruit, kruidnagel en kruiden.
Vlokvorming: Laag tot gemiddeld.
Fermentatiebereik: 64-75°F (18-24°C)
Alcoholtolerantie: 12% ABV
Verzwakking: ongeveer 80-90%
Direct Pitch: Geen rehydratatie nodig, wat zorgt voor gebruiksgemak.
Betrouwbaar en consistent: elke batch ondergaat strenge PCR-tests voor gegarandeerde kwaliteit en prestaties.
