CellarScience RØKKAR Ale 500 gram
CellarScience RØKKAR Ale 500 gram
RØKKAR biedt een delicaat tropisch fruitprofiel, versterkt door fruitige hopsoorten
CellarScience RØKKAR Ale 500 gram
RØKKAR biedt een delicaat tropisch fruitprofiel, versterkt door fruitige hopsoorten
Kan tot 15% ABV aan en is geschikt voor IPA's, Stouts, Porters en zelfs Belgische bieren
Fermenteren tussen 18-35°C
RØKKAR is een snel fermenterende ale-giststam uit het westen van Noorwegen. RØKKAR is gekozen vanwege zijn vermogen om wort snel te vergisten en zijn subtiele esterprofiel van tropisch fruit. Deze eigenschappen kunnen verder worden versterkt door fruitige hop te selecteren. Het vlokt extreem goed uit, vormt een dichte, stevige gistkoek en kan de rijpingstijd tot wel 75% verkorten. RØKKAR kan een alcoholpercentage tot 15% verdragen en is geschikt voor een breed scala aan bierstijlen, waaronder New England IPA's, Hazy IPA's, India Pale Ales, Stouts, Porters en zelfs Belgische ales.
Vlokvorming: Vormt een vaste gistkoek voor verbeterde helderheid
Snelle conditionering: verkort de conditioneringstijd met wel 75%
Fermentatietemperatuur: 18-35°C (65-95°F)
Alcoholtolerantie: 15% ABV
Verzwakking: ongeveer 75-83%
Direct Pitch: geen rehydratatie nodig
Betrouwbaar en consistent: elke batch ondergaat PCR-testen voor kwaliteitscontrole
