Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!


Maandag locatie Beek en Donk geopend tot 17.00 uur. 

Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten

Hemelvaart en Pinksteren gesloten

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Voor uw IPA ,Gerstewijn,  Stout, Bruin en Blond Wyeast 1335 British Ale II 

Tolerantie tot 10% artikel 1861335

Return to Previous Page

Erbslöh nacalit 1 KG

Excl. BTW: € 9,05 Incl. BTW: € 10,95
Product code: 22115

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh nacalit 1 KG

Een ijzerarm natrium-calciumbentoniet voor eiwitstabilisatie, tanninevermindering en klaring. Speciaal geschikt voor wijnen of mosten met een hoge pH-waarde en lage zuurgraad. Ook geschikt voor de voorklaring of na de pulpgisting omdat Nacalit flokkuleert.

Dosis : 50 - 100 g / 100 l wijn.


Hoe een bentoniet toevoegen?
Om de werking te maximaliseren moeten bentonieten altijd voorweken: los de benodigde hoeveelheid bentoniet al zacht roerend op in 3 à 5 maal zijn volume water. Laat nu 6-12 uur zwellen! Giet het overtollige water weg en leng opnieuw even aan met een weinig te klaren wijn. Goed roeren en tenslotte de bentoniet-oplossing goed vermengen met de gehele hoeveelheid te klaren most/wijn.

Details

Erbslöh nacalit 1 KG Een ijzerarm natrium-calciumbentoniet voor eiwitstabilisatie, tanninevermindering en klaring. Speciaal geschikt voor wijnen of mosten met een hoge pH-waarde en lage zuurgraad. Ook geschikt voor de voorklaring of na de pulpgisting omdat Nacalit flokkuleert. Dosis : 50 - 100 g / 100 l wijn. Hoe een bentoniet toevoegen? Om de werking te maximaliseren moeten bentonieten altijd voorweken: los de benodigde hoeveelheid bentoniet al zacht roerend op in 3 à 5 maal zijn volume water. Laat nu 6-12 uur zwellen! Giet het overtollige water weg en leng opnieuw even aan met een weinig te klaren wijn. Goed roeren en tenslotte de bentoniet-oplossing goed vermengen met de gehele hoeveelheid te klaren most/wijn.