Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen. Draag hier ook uw mondkapje en houd afstand.

Vrijdag 27-11-2020 koopavond tot 20.00 uur in filiaal in Beek en donk. Korting tot 10% in onze winkels alleen op vrijdag 27-11-2020 van 10.00 uur tot 20.00 uur

Kijk van vrijdag tot en met zondag bij onze blackfriday promo online deals.

Op het moment is het erg druk met online bestellingen en geldt er een verwerking van orders van 3-4 werkdagen. Houd dus rekening met uw planning
Return to Previous Page

Erbslöh Oenoferm Rouge 500 gram

Excl. BTW: € 25,32 Incl. BTW: € 27,60
Product code: 18639

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh Oenoferm Rouge 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van kleurstabiele en reine rode druivenwijnen. Door de verminderde beta-glucosidase activiteit worden de antocyanen maximaal behouden. Snelle start van de vergisting en een goede eindvergistingsgraad. Geeft reine wijnen met weinig gistingsnevenproducten.
Dosis: 15 g/100 liter most bij +15°C.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.

Details

Erbslöh Oenoferm Rouge 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van kleurstabiele en reine rode druivenwijnen. Door de verminderde beta-glucosidase activiteit worden de antocyanen maximaal behouden. Snelle start van de vergisting en een goede eindvergistingsgraad. Geeft reine wijnen met weinig gistingsnevenproducten. Dosis: 15 g/100 liter most bij +15°C. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen. U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden: http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf