FastRack 24 Combo

€ 29,95
Op voorraad
Artikelcode
17002
FastRack 24 Combo Een revolutionair druipreksysteem, van Amerikaanse makelij, voor het laten uitlekken en compact & stofvrij opbergen van je flessen. Vermijdt contaminatie doordat het nooit in contact komt met de binnenkant van de fles. Deze set bevat 1 druipbakje en 2 druiprekken. Exclusief verdeeld door Brouwland in Europa. Extra druiprek voor uitbreiding van de FastRack 24 combo set. geschikt voor 24 flessen tot 67 mm breed stapelbaar tot 7 lagen hoog vaatwasserbestendig Opmerking: Dit druiprek is ook geschikt voor bredere flessen zoals Steinies. In dat geval kunnen er ongeveer 18 flessen op geplaatst worden.
FastRack 24 Combo

Een revolutionair druipreksysteem, van Amerikaanse makelij, voor het laten uitlekken en compact & stofvrij opbergen van je flessen. Vermijdt contaminatie doordat het nooit in contact komt met de binnenkant van de fles. Deze set bevat 1 druipbakje en 2 druiprekken. Exclusief verdeeld door Brouwland in Europa.


Extra druiprek voor uitbreiding van de FastRack 24 combo set.

geschikt voor 24 flessen tot 67 mm breed
stapelbaar tot 7 lagen hoog
vaatwasserbestendig
Opmerking: Dit druiprek is ook geschikt voor bredere flessen zoals Steinies. In dat geval kunnen er ongeveer 18 flessen op geplaatst worden.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan