Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            Het is druk op de site ivm het oogstseizoen, Uw order is langer onderweg dan u van ons bent gewend.

                                                                                                                                                                                                                                                    Houd hier rekening mee met uw planning.

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Fermentis wijngist SC22 500 Gram

Excl. BTW: € 20,14 Incl. BTW: € 21,95
Product code: 18143

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fermentis wijngist SC22 500 Gram

DOSERING: 30 tot 40 Gram per 100 Liter.

INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat) OORSPRONG Safœno ™ SC 22 was de eerste stam te worden geselecteerd voor een wijn verzoek om zijn respect van het karakter van de variëteit van cultivars en om zijn regelmatige en volledige gisting kinetische. Het is een uitstekende vergister.
OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten
- snelle gisting start
- Alcohol tolerantie: 15% vol./vol.
- Regelmatig en compleet vergisting van de suikers
- Gistingstemperatuur: 12-35 ° C
- Medium vereiste stikstof: Tussen 150 en 180 mg / l stikstof moet worden 20 g / hl
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 17,2 g / l voor 1% vol./vol
- Zeer lage productie van vluchtige zuren (<0,15 g / l) en SO 2
- Gemiddeld glycerol productie: 4g / L VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK  Premium rode wijnen Safœno ™ SC 22 is de stam van de keuze van de Bordelais streek en als zodanig is bijzonder geschikt voor cultivars zoals Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot.

Details

Fermentis wijngist SC22 500 Gram DOSERING: 30 tot 40 Gram per 100 Liter. INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat) OORSPRONG Safœno ™ SC 22 was de eerste stam te worden geselecteerd voor een wijn verzoek om zijn respect van het karakter van de variëteit van cultivars en om zijn regelmatige en volledige gisting kinetische. Het is een uitstekende vergister. OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten - snelle gisting start - Alcohol tolerantie: 15% vol./vol. - Regelmatig en compleet vergisting van de suikers - Gistingstemperatuur: 12-35 ° C - Medium vereiste stikstof: Tussen 150 en 180 mg / l stikstof moet worden 20 g / hl - kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 17,2 g / l voor 1% vol./vol - Zeer lage productie van vluchtige zuren (<0,15 g / l) en SO 2 - Gemiddeld glycerol productie: 4g / L VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK  Premium rode wijnen Safœno ™ SC 22 is de stam van de keuze van de Bordelais streek en als zodanig is bijzonder geschikt voor cultivars zoals Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot. Het maakt een snelle start fermentatie en een uitstekende fermentatie regelmaat produceren fijne, nette wijnen met terroir kenmerken. Barrel fermentatie of Veroudering Safœno ™ SC 22 is ideaal voor het vat fermentaties. Zelfs zonder temperatuurregeling, de stam fermenteert regelmatig en temperatuur gaan zelden boven 30 ° C, waardoor vast vergisting risico zeer laag. Daarnaast is het mogelijk een zeer goede expressie van geuren verbonden houtrijping.  Wit & Rosé wijnen Safœno ™ SC 22 is een neutrale stam waardoor de productie van wijn met een grote finesse met inachtneming van de aard van rassen. Het wordt ook aangepast aan de vergisting van witte aromatische cultivars bij lage temperatuur met een lange veroudering op gist (Chenin Blanc, Viognier).