Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Fermentis wijngist St. Georges S101 500 Gram

Excl. BTW: € 23,81 Incl. BTW: € 25,95
Product code: 18039

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fermentis wijngist St. Georges S101 500 Gram

Saint George's S101 word geselecteerd in de Beaujolais regio voor zijn hoge ester productie bij lage temperatuur.
Deze wijngist is dan ook erg geschikt voor fruitige jonge rode wijnen en rosé wijnen met een vergistingstemperatuur tussen de 8 en 10°C.

DOSERING: 20 Gram per 100 Liter.


Fermentatie capaciteiten
- snelle gisting start
- Regelmatige en constante gisting van 8 ° C
- Medium vereiste stikstof: tussen 150 en 180 mg / l stikstof: behoefte aan een toevoer van 20 g / hl Bioferm ® & 20 g / hl DAP 24-48 uur na inoculatie. Gevolgd indien mogelijk door een extra aanbod van 10 g / hl Bioferm® en 10 g / hl DAP tussen de derde en de mid fermentatie.
- Goede alcohol tolerantie stofwisselings
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol
- Lage productie van vluchtige zuren (minder dan 0,18 g / l)
- Zeer lage productie van SO 2
- Lage productie van hogere alcoholen
- Uitstekende autolyse capaciteit, het helpen van de malolactische gisting
- High ester productie VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK  Voor jonge rode en rosé wijnen Gezien de cryophilic karakteristieke, Saint Georges S101 is een ideale strain voor rood, wit of rosé wijnen wijnbereiding tussen 8- 10 ° C. Het is ook aanbevolen voor most waarop een koude pre-vergisting maceratie is gemaakt. Saint Georges S101 ontwikkelt fruit (vooral fermentatieve esters) & flower aroma's waardoor het een stam van de keuze voor primeurs van koolzuur maceratie of thermovinification, evenals rosé verwerkt. Wijnen hebben een frisse en lichte finish. Dankzij zijn oorsprong Saint Georges S101 is met name handig voor Pinot Noir en Gamay evenals alle andere lichtrood rassen bestemd voor wijnen met een hoge omloopsnelheid (Young Tempranillo, Sangiovese, Cinsault, Pinotage, Grenache) te produceren.



INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator: E491 (sorbitanmonostearaat)

Details

Fermentis wijngist St. Georges S101 500 Gram Saint George's S101 word geselecteerd in de Beaujolais regio voor zijn hoge ester productie bij lage temperatuur. Deze wijngist is dan ook erg geschikt voor fruitige jonge rode wijnen en rosé wijnen met een vergistingstemperatuur tussen de 8 en 10°C. DOSERING: 20 Gram per 100 Liter. Fermentatie capaciteiten - snelle gisting start - Regelmatige en constante gisting van 8 ° C - Medium vereiste stikstof: tussen 150 en 180 mg / l stikstof: behoefte aan een toevoer van 20 g / hl Bioferm ® & 20 g / hl DAP 24-48 uur na inoculatie. Gevolgd indien mogelijk door een extra aanbod van 10 g / hl Bioferm® en 10 g / hl DAP tussen de derde en de mid fermentatie. - Goede alcohol tolerantie stofwisselings - kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol - Lage productie van vluchtige zuren (minder dan 0,18 g / l) - Zeer lage productie van SO 2 - Lage productie van hogere alcoholen - Uitstekende autolyse capaciteit, het helpen van de malolactische gisting - High ester productie VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK  Voor jonge rode en rosé wijnen Gezien de cryophilic karakteristieke, Saint Georges S101 is een ideale strain voor rood, wit of rosé wijnen wijnbereiding tussen 8- 10 ° C. Het is ook aanbevolen voor most waarop een koude pre-vergisting maceratie is gemaakt. Saint Georges S101 ontwikkelt fruit (vooral fermentatieve esters) & flower aroma's waardoor het een stam van de keuze voor primeurs van koolzuur maceratie of thermovinification, evenals rosé verwerkt. Wijnen hebben een frisse en lichte finish. Dankzij zijn oorsprong Saint Georges S101 is met name handig voor Pinot Noir en Gamay evenals alle andere lichtrood rassen bestemd voor wijnen met een hoge omloopsnelheid (Young Tempranillo, Sangiovese, Cinsault, Pinotage, Grenache) te produceren. INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator: E491 (sorbitanmonostearaat)