Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            Het is druk op de site ivm het oogstseizoen, Uw order is langer onderweg dan u van ons bent gewend.

                                                                                                                                                                                                                                                    Houd hier rekening mee met uw planning.

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Fermentis wijngist VR44 500 Gram

Excl. BTW: € 23,62 Incl. BTW: € 25,75
Product code: 18042

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fermentis wijngist VR44 500 Gram

DOSERING: 15 tot 40 Gram per 100 Liter.

De VR44 wijngist is de perfecte gist voor mousserende wijnen en van nature bestand tegen de moeilijke fermentaties.

Fermentatie capaciteiten
- Killer karakter stam, waardoor een goede afwikkeling en een snelle fermentatie start
- Regelmatig en compleet fermentatie van suikers
- Fermentatie temperatuur: 10 ° C tot 40 ° C
- Alcohol tolerantie: 16% vol./vol.
- Lage stikstofbehoefte stofwisselings
- kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van aceetaldehyde (<30 mg / l) en SO 2 - Lage productie van vluchtige zuren (<0,24 g / l)
- Lage productie van schuim VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK VR 44 is geschikt voor alle soorten toepassingen, zelfs in moeilijke omstandigheden wijnbereiding.

Details

Fermentis wijngist VR44 500 Gram DOSERING: 15 tot 40 Gram per 100 Liter. De VR44 wijngist is de perfecte gist voor mousserende wijnen en van nature bestand tegen de moeilijke fermentaties. Fermentatie capaciteiten - Killer karakter stam, waardoor een goede afwikkeling en een snelle fermentatie start - Regelmatig en compleet fermentatie van suikers - Fermentatie temperatuur: 10 ° C tot 40 ° C - Alcohol tolerantie: 16% vol./vol. - Lage stikstofbehoefte stofwisselings - kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol. - Lage productie van aceetaldehyde (<30 mg / l) en SO 2 - Lage productie van vluchtige zuren (<0,24 g / l) - Lage productie van schuim VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK VR 44 is geschikt voor alle soorten toepassingen, zelfs in moeilijke omstandigheden wijnbereiding. Rode Wijnen Gezien zijn fermentaties kenmerken, VR 44 maakt de productie van prestigieuze rode wijn prima, netjes en met terroir tekens (Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Barbera, Sangiovese, Teroldego ...).  Prise de mousse Bijzonder geschikt voor nagisting (in fles onder de klassieke methode of in tank), VR 44 geeft een uitstekende de resultaten op alle soorten mousserende wijnen. Witte wijnen Ideaal voor fermentaties onder gecontroleerde temperaturen (op Chardonnay, Semillon, Trebbiano, Malvasia, Pinot Griggio ...). INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces bayanus *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat) OORSPRONG VR 44 werd geselecteerd zijn uitstekende gisting eigenschappen en de weerstand tegen extreme wijnbereiding omstandigheden (Springer selectie). OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten - Killer karakter stam, waardoor een goede afwikkeling en een snelle fermentatie start - Regelmatig en compleet fermentatie van suikers - Fermentatie temperatuur: 10 ° C tot 40 ° C - Alcohol tolerantie: 16% vol./vol. - Lage stikstofbehoefte stofwisselings- kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol. - Lage productie van aceetaldehyde (<30 mg / l) en SO 2 - Lage productie van vluchtige zuren (<0,24 g / l) - Lage productie van schuim VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK VR 44 is geschikt voor alle soorten toepassingen, zelfs in moeilijke omstandigheden wijnbereiding.  Rode Wijnen Gezien zijn fermentaties kenmerken, VR 44 maakt de productie van prestigieuze rode wijn prima, netjes en met terroir tekens (Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Barbera, Sangiovese, Teroldego ...).  Prise de mousse Bijzonder geschikt voor nagisting (in fles onder de klassieke methode of in tank), VR 44 geeft een uitstekende de resultaten op alle soorten mousserende wijnen.  Witte wijnen Ideaal voor fermentaties onder gecontroleerde temperaturen (op Chardonnay, Semillon, Trebbiano, Malvasia, Pinot Griggio ...). INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces bayanus *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat)