FerMonster™ gistingsfles 27 liter

€ 49,95
Op voorraad
Artikelcode
11029
FerMonster™ gistingsfles 27 liter De FerMonster™ is een gloednieuwe gistingsfles, speciaal ontworpen voor de vergisting. gemakkelijk te reinigen: dankzij de gladde, naadvrije zijkant die resterende gist en sediment vermindert en een brede mond (10,16 cm). eenvoudig en nauwkeurig te vullen: handige gradering en brede opening verkleint kans op morsen en de noodzaak voor extra apparatuur, handig voor dry hopping. vernuftig ontwerp: heeft voldoende capaciteit om zowel te gebruiken voor primaire als secundaire vergisting. De conische top met verkleind oppervlak vergemakkelijkt langetermijnbewaring. De FerMonster™ wordt geleverd in 2 maten: 23 en 27 liter. Deksel met gat voor rubber stop met gat voor waterslot (zie accessoires). Gemaakt van voedselveilige materialen en BPA-vrij. Gemaakt van hoogkwalitatieve kunststof (pet): haast onbreekbaar en ondoordringbaar voor zuurstof. Volledig smaak- en geurloos. Dichte deksel uit één stuk om de FerMonster™ stofvrij op te bergen is apart verkrijgbaar.
FerMonster™ gistingsfles 27 liter

De FerMonster™ is een gloednieuwe gistingsfles, speciaal ontworpen voor de vergisting.

gemakkelijk te reinigen: dankzij de gladde, naadvrije zijkant die resterende gist en sediment vermindert en een brede mond (10,16 cm).
eenvoudig en nauwkeurig te vullen: handige gradering en brede opening verkleint kans op morsen en de noodzaak voor extra apparatuur, handig voor dry hopping.
vernuftig ontwerp: heeft voldoende capaciteit om zowel te gebruiken voor primaire als secundaire vergisting. De conische top met verkleind oppervlak vergemakkelijkt langetermijnbewaring.
De FerMonster™ wordt geleverd in 2 maten: 23 en 27 liter.
Deksel met gat voor rubber stop met gat voor waterslot (zie accessoires).
Gemaakt van voedselveilige materialen en BPA-vrij.
Gemaakt van hoogkwalitatieve kunststof (pet): haast onbreekbaar en ondoordringbaar voor zuurstof.
Volledig smaak- en geurloos.
Dichte deksel uit één stuk om de FerMonster™ stofvrij op te bergen is apart verkrijgbaar.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan