Grainfather G30 Gewalste Platen

€ 69,99
Op voorraad
Artikelcode
2810842
Grainfather G30 Gewalste Platen Het onmisbare accessoire voor G30-gebruikers! Uw kunt uw Grainfather G30 upgraden met gewalste platen ! We wilden een accessoire leveren dat de G30 meer in lijn brengt met de G40 en G70 die al vergelijkbare platen bevatten. Deze graanplaten met gewalste randen maken de montage en reiniging van de G30 tot een super strakke ervaring. Let op: de G30 blijft worden verkocht met de originele korrelplaten en siliconen afdichtingen, en de nieuwe gerolde platen worden alleen als upgradeaccessoire verkocht. Aanwijzingen Bevestig het pijpwerk aan de G30-gerolde bodemplaat en laat het voorzichtig in de binnen mand zakken. Ga door met brouwen volgens de G30-instructies. Leg de G30 Gewalste plaat op de Top Plate op de beslag .
Grainfather G30 Gewalste Platen

Het onmisbare accessoire voor G30-gebruikers! Uw kunt uw Grainfather G30 upgraden met gewalste platen !
We wilden een accessoire leveren dat de G30 meer in lijn brengt met de G40 en G70 die al vergelijkbare platen bevatten.
Deze graanplaten met gewalste randen maken de montage en reiniging van de G30 tot een super strakke ervaring.

Let op: de G30 blijft worden verkocht met de originele korrelplaten en siliconen afdichtingen, en de nieuwe gerolde platen worden alleen als upgradeaccessoire verkocht.

Aanwijzingen

Bevestig het pijpwerk aan de G30-gerolde bodemplaat en laat het voorzichtig in de binnen mand zakken.
Ga door met brouwen volgens de G30-instructies.
Leg de G30 Gewalste plaat op de Top Plate op de beslag .
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan