Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

In verband met grote orderverwerking levertijden van  2-4 werkdagen. 

Afhaalorders alleen af te halen na een te ontvangen afhaalbericht.

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Return to Previous Page

Kaasmakers pakket groot met kaaspers (zonder wrongelsnijder)

Excl. BTW: € 75,62 Incl. BTW: € 91,50
Product code: 32001

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Kaasmakers pakket groot met kaaspers (zonder wrongelsnijder)
In deze mini zuivelfabriek zit alles wat u nodig heeft,behalve de koe,want die kon er niet meer in.
Twee kaasvormpjes van 500 gram met volgers.
Twee kleine originele kaasdoekjes op maat voor de bovengenoemde vaatjes.
Een thermometer met verdeling van 0-60 graden. Voor de kaassbereiding, van massief glas met optische schaalen met ongevaarlijke vloeistofvulling.
Een pasteuriseerthermometer van 0-110 graden.Veder als hier boven omschreven.
Een flesje stremsel van hoogwaardige kwaliteit en absoluut zuiver.
Een handleiding voor de bereiding van de diverse soorten kaas,boter,yogurt en enige recepten met wei.
Een yogurtferment.en een kaasferment.

Details

Kaasmakers pakket groot met kaaspers (zonder wrongelsnijder) In deze mini zuivelfabriek zit alles wat u nodig heeft,behalve de koe,want die kon er niet meer in. Twee kaasvormpjes van 500 gram met volgers. Twee kleine originele kaasdoekjes op maat voor de bovengenoemde vaatjes. Een thermometer met verdeling van 0-60 graden. Voor de kaassbereiding, van massief glas met optische schaalen met ongevaarlijke vloeistofvulling. Een pasteuriseerthermometer van 0-110 graden.Veder als hier boven omschreven. Een flesje stremsel van hoogwaardige kwaliteit en absoluut zuiver. Een handleiding voor de bereiding van de diverse soorten kaas,boter,yogurt en enige recepten met wei. Een yogurtferment.en een kaasferment. Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele. Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig. Harde kaas moet ruim vier uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met drie maal het gewicht van de kaas. De kaaspers komt naar u toe als bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten.