Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

 Het is druk met de fruitverwerking van al onze klanten.

Dit kan oplopen tot een vertraging van orders met 3-4 werkdagen.

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuw in ons assortiment

Omega Gisten..

en er komen er nog meer aan!

Return to Previous Page

Kaasmakerspakket klein (zonder wrongelsnijder)

Excl. BTW: € 45,83 Incl. BTW: € 49,95
Product code: 32004

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Kaasmakerspakket klein (zonder wrongelsnijder)

In deze mini zuivelfabriek zit alles wat u nodig heeft,behalve de koe,want die kon er niet meer in.

Twee kaasvormpjes van 500 gram met volgers.
Twee kleine originele kaasdoekjes op maat voor de bovengenoemde vaatjes.
Een thermometer met verdeling van 0-60 graden.Voor de kaassbereiding,van massief glas met optische schaalen met
ongevaarlijke vloeistofvulling.
Een pasteuriseerthermometer van 0-110 graden.Veder als hier boven omschreven.
een flesje stremsel van hoogwaardige kwaliteit en absoluut zuiver.
een handleiding voor de bereiding van de diverse soorten kaas,boter,yogurt en enige recepten met wei.
Een yogurtferment.en een kaasferment.

Details

Kaasmakerspakket klein (zonder wrongelsnijder) In deze mini zuivelfabriek zit alles wat u nodig heeft,behalve de koe,want die kon er niet meer in. Twee kaasvormpjes van 500 gram met volgers. Twee kleine originele kaasdoekjes op maat voor de bovengenoemde vaatjes. Een thermometer met verdeling van 0-60 graden.Voor de kaassbereiding,van massief glas met optische schaalen met ongevaarlijke vloeistofvulling. Een pasteuriseerthermometer van 0-110 graden.Veder als hier boven omschreven. een flesje stremsel van hoogwaardige kwaliteit en absoluut zuiver. een handleiding voor de bereiding van de diverse soorten kaas,boter,yogurt en enige recepten met wei. Een yogurtferment.en een kaasferment.