Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega!! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega

Gebruikt u normaal korrelgist? Nu Wyeast vloeibare gist in de aanbieding voor extra smaakprofielen.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur en Zaterdag van 10-17.00 uur

Op het moment is het erg druk aan bestellingen on-line. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Return to Previous Page

Kaaspers hout met RVS plaat LACTOFERM

Excl. BTW: € 52,85 Incl. BTW: € 63,95
Product code: 32060

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Kaaspers hout met RVS plaat LACTOFERM

Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele.
Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig.
Harde kaas moet ruim vier uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met 3 maal het gewicht van de kaas.

Details

Kaaspers hout met RVS plaat LACTOFERM Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele. Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig. Harde kaas moet ruim vier uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met 3 maal het gewicht van de kaas. levertijd 2-3 dagen