KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst = 22 l sake)

€ 18,90
Op voorraad
Artikelcode
18712
KOJI-KIN 10 gram voor 6 kg rijst = 22 Liter sake. Gevriesdroogde reincultuur van de koji-schimmel. Onmisbaar als u uw eigen sake wil bereiden. Deze koji-cultuur zet het zetmeel in de rijst om tot suiker. Met uitgebreide gebruiksaanwijzing en recepten. Voldoende voor 6 kg rijst, waarvan u 22 liter sake kunt maken.
KOJI-KIN 10 gram
voor 6 kg rijst = 22 Liter sake.

Gevriesdroogde reincultuur van de koji-schimmel.
Onmisbaar als u uw eigen sake wil bereiden.
Deze koji-cultuur zet het zetmeel in de rijst om tot suiker.
Met uitgebreide gebruiksaanwijzing en recepten.
Voldoende voor 6 kg rijst, waarvan u 22 liter sake kunt maken.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan