Korrelgist Vinoferm KY 100 g (Killer Yeast)

€ 9,99
Op voorraad
Artikelcode
18628
Killergist met hoge alcoholtolerantie. Ideaal om te gebruiken bij een gestokte vergisting, voor nagisting en voor wijnen met een hoog mostgewicht zonder restsuiker. Korrelgist met killerfactor en hoge alcoholtolerantie Saccharomyces Bayanus Ideaal bij gestokte vergisting of nagisting Lage gistvoedingsvereiste GMO-vrij en vegan. Speciale korrelgist voor het vergisten van wijnen met killerfactor. Deze fructofiele gistversterkt de natuurlijke fruitaroma’s! Ideaal om te gebruiken bij een gestokte vergisting, voor nagisting en voor wijnen met een hoog mostgewicht zonder restsuiker. Vinoferm KY zorgt voor een vlotte en volledige vergisting, met weinig schuimvorming en een hoge alcoholopbrengst. SO2-tolerant. Kenmerken: Saccharomyces Bayanus Vergistingstemperatuur: 15-25°C Gistvoedingsvereiste: laag Alcoholtolerantie: 18% Glycerolproductie: 5-6 g/l Killerfactor: ja GMO-vrij en vegan Druivenrassen: Geschikt voor alle druivensoorten. Dosering: 15-25 g/hl Gebruik: Roer 1 deel gist in 7 delen water en 3 delen most bij 35-40°C. Laat gedurende minstens 15 minuten rehydrateren. Voeg daarna toe aan de most. Let erop dat de temperatuur van de giststarter niet meer dan 10°C verschilt van de temperatuur van de most in je gistingstank. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt. Ongeopend koel en droog bewaren (<15°C, ideaal 4-8°C). Eenmaal geopend, te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. OenoBioTech OenoBioTech is een toonaangevende, onafhankelijke fabrikant en verdeler van hoogwaardige drankingrediënten en hulpmiddelen voor verwerking van wijn, bier, cider, drinkbare alcohol en vruchtensappen. De producten zijn ontwikkeld om de kwaliteit, smaak, het uiterlijk en de houdbaarheid van de dranken te verbeteren. OenoBioTech levert wereldwijd wijningrediënten. Onder haar klanten bevinden zich veel bekende internationale wijnproducenten. Het bedrijf is ISO 9001, ISO 22000 en FSSC 22000 gecertificeerd, evenals Kosher en Halal.
Killergist met hoge alcoholtolerantie. Ideaal om te gebruiken bij een gestokte vergisting, voor nagisting en voor wijnen met een hoog mostgewicht zonder restsuiker.

Korrelgist met killerfactor en hoge alcoholtolerantie
Saccharomyces Bayanus
Ideaal bij gestokte vergisting of nagisting
Lage gistvoedingsvereiste
GMO-vrij en vegan.

Speciale korrelgist voor het vergisten van wijnen met killerfactor. Deze fructofiele gistversterkt de natuurlijke fruitaroma’s! Ideaal om te gebruiken bij een gestokte vergisting, voor nagisting en voor wijnen met een hoog mostgewicht zonder restsuiker.

Vinoferm KY zorgt voor een vlotte en volledige vergisting, met weinig schuimvorming en een hoge alcoholopbrengst. SO2-tolerant.

Kenmerken:

Saccharomyces Bayanus
Vergistingstemperatuur: 15-25°C
Gistvoedingsvereiste: laag
Alcoholtolerantie: 18%
Glycerolproductie: 5-6 g/l
Killerfactor: ja
GMO-vrij en vegan
Druivenrassen:
Geschikt voor alle druivensoorten.

Dosering:
15-25 g/hl

Gebruik:
Roer 1 deel gist in 7 delen water en 3 delen most bij 35-40°C. Laat gedurende minstens 15 minuten rehydrateren. Voeg daarna toe aan de most. Let erop dat de temperatuur van de giststarter niet meer dan 10°C verschilt van de temperatuur van de most in je gistingstank.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt. Ongeopend koel en droog bewaren (<15°C, ideaal 4-8°C). Eenmaal geopend, te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.

OenoBioTech

OenoBioTech is een toonaangevende, onafhankelijke fabrikant en verdeler van hoogwaardige drankingrediënten en hulpmiddelen voor verwerking van wijn, bier, cider, drinkbare alcohol en vruchtensappen. De producten zijn ontwikkeld om de kwaliteit, smaak, het uiterlijk en de houdbaarheid van de dranken te verbeteren. OenoBioTech levert wereldwijd wijningrediënten. Onder haar klanten bevinden zich veel bekende internationale wijnproducenten. Het bedrijf is ISO 9001, ISO 22000 en FSSC 22000 gecertificeerd, evenals Kosher en Halal.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan