LALLEMAND LalBrew® Premium gedroogde biergist LoNa™ - 500 g

€ 111,95
Niet op voorraad
Artikelcode
18564

LalBrew® LoNa™ is een maltose-negatieve hybridestam die werd geselecteerd voor zijn ideale eigenschappen bij de productie van alcoholarme en alcoholvrije bieren.

Geavanceerde klassieke en non-GMO kweekmethoden werden gebruikt om een stam te selecteren die geen maltose of maltotriose verbruikt, wat resulteert in een zeer lage vergistingsgraad. LalBrew® LoNa™ is de eerste maltose-negatieve Saccharomyces cerevisiae stam die specifiek is geselecteerd voor de vergisting van bier.

LalBrew® LoNa™ presteert als een ale-gist en produceert een zuiver en neutraal aromaprofiel, geen fenolische smaken en een aanzienlijke vermindering van aldehyden die een wortachtige smaak veroorzaken. Bovendien zorgt de gepatenteerde technologie van de Universiteit van Californië Davis ervoor dat de stam geen zwavelachtige bijsmaken produceert, waardoor de mout- en hopsmaken geaccentueerd worden.

Pasteurisatie is vereist bij het brouwen met LalBrew® LoNa™ om hergisting na het bottelen te vermijden en de stabiliteit van het bier te waarborgen.

LalBrew® LoNa™ is een maltose-negatieve hybridestam die werd geselecteerd voor zijn ideale eigenschappen bij de productie van alcoholarme en alcoholvrije bieren.

Geavanceerde klassieke en non-GMO kweekmethoden werden gebruikt om een stam te selecteren die geen maltose of maltotriose verbruikt, wat resulteert in een zeer lage vergistingsgraad. LalBrew® LoNa™ is de eerste maltose-negatieve Saccharomyces cerevisiae stam die specifiek is geselecteerd voor de vergisting van bier.

LalBrew® LoNa™ presteert als een ale-gist en produceert een zuiver en neutraal aromaprofiel, geen fenolische smaken en een aanzienlijke vermindering van aldehyden die een wortachtige smaak veroorzaken. Bovendien zorgt de gepatenteerde technologie van de Universiteit van Californië Davis ervoor dat de stam geen zwavelachtige bijsmaken produceert, waardoor de mout- en hopsmaken geaccentueerd worden.

Pasteurisatie is vereist bij het brouwen met LalBrew® LoNa™ om hergisting na het bottelen te vermijden en de stabiliteit van het bier te waarborgen.

Saccharomyces cerevisiae
Flocculatie: gemiddeld
Vergistingsgraad: 16-20% (lager bij maischen bij hoge temperatuur)
Vergistingstemperatuur: 20-25°C
Dosering: 50-100 g/hl
 
  Lees meer over lage alcoholproductie en LoNa™  

 

Vacupack Ja
Verpakking gist blok
Gistsoort cerevisiae
Uitvlokking middelmatig
Gistvorm droog
Var. Diastaticus Nee
POF+ Nee
Einddensiteit laag
Sedimentatie snel
Alcoholtolerantie 13 %
Minimale vergistingstemperatuur 10 °C
Type gist Lager
Verpakkingsgrootte 500 g
Dosering 100 g/hl

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan