Lallemand Lalvin™ EC1118™ Prise de Mousse - 5 gram

€ 2,95
Op voorraad
Artikelcode
15206
Lallemand Lalvin™ EC1118™ Prise de Mousse - 5 gram Lalvin EC1118™ is geselecteerd in een beroemde mousserende wijnregio voor zijn uitstekende eigenschappen bij het produceren van mousserende basiswijn en secundaire gisting in de fles. Geschikt voor witte, rode, roséwijnen en ciders

Lallemand Lalvin™ EC1118™ Prise de Mousse - 5 gram 

Lalvin EC1118™ is geselecteerd in een beroemde mousserende wijnregio voor zijn uitstekende eigenschappen bij het produceren van mousserende basiswijn en secundaire gisting in de fles.

Geschikt voor witte, rode, roséwijnen en ciders

 

Lalvin EC1118™  is ook goed voor vatfermentaties.

Het fermenteert goed bij lage temperaturen en vlokt goed uit met een zeer compacte droesem.

Onder omstandigheden met weinig voedingsstoffen produceert EC1118™ veel SO2 (tot 30 ppm) en kan als gevolg daarvan de malolactische fermentatie remmen.

Het is geclassificeerd als een Saccharomyces cerevisiae bayanus.


Vergisting vanaf 10°C
Snelle uitklaring plus zeer compact sediment
MLF (malo) compatibel
Positieve bijdrage aan het SO2 beleid
Verhindert spontane MLF (malo)
Saccharomyces cerevisiae var. bayanus

Dosering 4,5 g / 23 l


Verpakking 5 gram

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan