Malt Chateau smoked 4-12 EBC

Geen voorraad
Artikelcode
Malt Chateau smoked 4-12 EBC
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Chateau Malt smoked 4-12 EBC 1 kg
€ 3,10
Malt Chateau smoked 4-12 EBC 5 kg
€ 11,50
Malt Chateau smoked 4-12 EBC 20 kg
€ 37,95
Malt Chateau smoked 4-12 EBC 25 kg
€ 39,95
Malt Chateau smoked 4-12 EBC Mout moet worden opgeslagen in een schone, koele (<22 ° C), droge (<35 RH%) en ongediertevrije omgeving. Als deze voorwaarden worden nageleefd, raden we aan om alle hele kernelproducten te gebruiken binnen 24 maanden na de datum van fabricage en alle gefreesde producten binnen 3 maanden. Onjuist opgeslagen mouten kunnen verliezen frisheid en smaak Gebruik Gerookte bieren, speciaalbieren, Rauchbier, Alaska-gerookte ales, Schotse ales, whisky. Tot 15% van de mengen. Enzymatisch actieve speciale moutsoort die wordt gebruikt bij de productie van een breed scala aan bierstijlen en whisky. Gerookt boven beukenhout, ontwikkelt deze mout een intense rokerige en zoete toets smaak in uw bier of whisky Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
Malt Chateau smoked 4-12 EBC Mout moet worden opgeslagen in een schone, koele (<22 ° C), droge (<35 RH%) en ongediertevrije omgeving. Als deze voorwaarden worden nageleefd, raden we aan om alle hele kernelproducten te gebruiken binnen 24 maanden na de datum van fabricage en alle gefreesde producten binnen 3 maanden. Onjuist opgeslagen mouten kunnen verliezen frisheid en smaak Gebruik Gerookte bieren, speciaalbieren, Rauchbier, Alaska-gerookte ales, Schotse ales, whisky. Tot 15% van de mengen. Enzymatisch actieve speciale moutsoort die wordt gebruikt bij de productie van een breed scala aan bierstijlen en whisky. Gerookt boven beukenhout, ontwikkelt deze mout een intense rokerige en zoete toets smaak in uw bier of whisky. Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
Meer informatie
EBC1000
MouterijCastle Malting
netto gewicht21000
maximale storting (%)15
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan