Mangrove Jack's Raspberry & Mango Cider

€ 29,95
Geen voorraad
Artikelcode
2700014
Mangrove Jack's Raspberry & Mango Cider Exploderend met de smaak van verse frambozen met een subtiele hint van zoete tropische mango. ABV Aprrox: 4,8% Stijl: zoet Kleur: lichtroze Maakt: 23 L Elk van onze cider-variëteiten is geformuleerd met alleen de meest verse en beste kwaliteit fruit die vervolgens wordt geperst en geconcentreerd met behulp van onze ultramoderne verdampers en vervolgens koud in een buidel wordt gedaan. Al deze moeite die we doen, zorgt ervoor dat we de natuurlijke smaak van de vrucht behouden, waardoor je cider krijgt die fris, knapperig en vooral goed is op een hete zomerdag. 1 kg Dextrose moet daarnaast worden gekocht.
Elk van onze cider-variëteiten is geformuleerd met alleen de meest verse en beste kwaliteit fruit die vervolgens wordt geperst en geconcentreerd met behulp van onze ultramoderne verdampers en vervolgens koud in een buidel wordt gedaan. Al deze moeite die we doen, zorgt ervoor dat we de natuurlijke smaak van de vrucht behouden, waardoor je cider krijgt die fris, knapperig en vooral goed is op een hete zomerdag.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan