Muntons Carbonation Drops 160 Gram

€ 4,15
Op voorraad
Artikelcode
24650
Muntons Carbonation Drops zijn ideaal om bier en cider op fles te carboniseren. Ze bevatten de exacte hoeveelheid bottelsuiker om de nagisting op fles op te starten en een perfecte carbonatie te verkrijgen. Zo wordt bottelen gemakkelijker, sneller en schoner. Voordelen Bij elk flesje de exacte hoeveelheid bottelsuiker voor een perfecte carbonatie. 80 klontjes per pak, voldoende voor 40 pints of 500 ml flessen. Handig: vul eerst de fles met bier en voeg dan 2 carbonatieklontjes toe aan elke gesteriliseerde pint/500 ml fles. Voor flesjes van 250 ml volstaat 1 klontje. Geen gedoe, geen gemorste suiker. Geen fouten of giswerk, precies dezelfde hoeveelheid suiker in elke fles.
Muntons Carbonation Drops zijn ideaal om bier en cider op fles te carboniseren. Ze bevatten de exacte hoeveelheid bottelsuiker om de nagisting op fles op te starten en een perfecte carbonatie te verkrijgen. Zo wordt bottelen gemakkelijker, sneller en schoner.

Voordelen

Bij elk flesje de exacte hoeveelheid bottelsuiker voor een perfecte carbonatie.
80 klontjes per pak, voldoende voor 40 pints of 500 ml flessen.
Handig: vul eerst de fles met bier en voeg dan 2 carbonatieklontjes toe aan elke gesteriliseerde pint/500 ml fles. Voor flesjes van 250 ml volstaat 1 klontje. Geen gedoe, geen gemorste suiker.
Geen fouten of giswerk, precies dezelfde hoeveelheid suiker in elke fles.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan