PH Meter pH 0.01-14.00 Kegland
PH Meter pH 0.01-14.00 Kegland
pH-meter met bufferoplossingen, batterijen en opbergdoos.
PH Meter pH 0.01-14.00 Kegland
pH-meter met bufferoplossingen, batterijen en opbergdoos.
Als je meer wilt weten over pH in het algemeen, lees dan eens dit geweldige bericht van Stephen Nilsen op Mashematics:
pH en bier, deel 1 (ja, het is belangrijk)
.Om een nauwkeurige meting van de pH-meter te garanderen, moet de elektrode in KCL-bewaarvloeistof worden bewaard en vóór het eerste gebruik, na langdurige opslag of na uitdroging, opnieuw worden bevochtigd.
De rehydratatiemethode vindt u in de handleiding in het tabblad 'Meer informatie' hieronder. Een uitgedroogde probe is de meest voorkomende oorzaak van kalibratieproblemen. Als u problemen ondervindt bij het kalibreren van uw digitale pH-meter, rehydrateer de probe dan 24 uur met KCl-oplossing en probeer het vervolgens opnieuw.
Digitale pH-meter
Eindelijk een hoogwaardige pH-meter die aan alle eisen voldoet en niet te duur is. Toen we deze pH-meter wilden maken, hadden we moeite om een goede pH-meter onder de $150 te vinden die aan alle eisen voldeed, maar uiteindelijk hebben we er een gemaakt.
Waterbestendig ontwerp:
we weten hoe jullie, brouwers, zijn. Je gaat dit apparaat direct na aankoop in een bad met ontsmettingsmiddel gooien. Daarom hebben we het apparaat waterbestendig en spatwaterdicht gemaakt.
Digitale driepuntskalibratie.
Goedkopere pH-meters hebben alleen een enkel- of dubbelpuntskalibratie.
Voor het brouwen werken we vaak met een groot bereik, tot wel 2,5 voor het testen van ontsmettingsmiddelen en hoog voor alkalische reinigingsmiddelen. We hebben ook een pH-meter nodig die nauwkeurig is in het middenbereik voor het brouwen. Daarom hebben we een driepuntskalibratie.
De kalibratie is volledig digitaal en kan in 60 seconden worden uitgevoerd.
Geen kalibratieschroeven of iets dergelijks.
Plaats de pH-meter gewoon in de meegeleverde bufferoplossing en druk op de kalibratieknop.
Zo simpel is het.