pH600 Milwaukee economical pocket tester.

€ 22,50
Op voorraad
Artikelcode
251503
Milwaukee pH600 compacte pH-pentester om van moeilijk te gebruiken en te interpreteren pH-strips over te stappen op digitale tests. Gebruik digitale nauwkeurigheid om de pH binnen uw doelbereik te houden voor betere resultaten. WAT MENSEN ZEGGEN "Nauwkeurige resultaten en direct uit de doos gekalibreerd." "Goede prijs. Gemakkelijk te gebruiken. Consequent." ONTWERPKENMERKEN Snelle, nauwkeurige resultaten met digitale LCD-uitlezing Eenvoudige meting: plaats de sonde gewoon in het monster, roer voorzichtig en wacht tot de meting is gestabiliseerd Eenvoudige eenpuntskalibratie met een gebruiksvriendelijke trimmer aan de achterkant van de pH-tester ter bescherming tegen onbedoelde spatten Dop om de pH-sensor te beschermen en nat te houden wanneer deze rechtop wordt bewaard Lage stroomvraag voor een langere levensduur van de batterij (inclusief batterijen) GEBRUIK EN VERZORGING Alle pH-sensoren hebben een beperkte levensduur en de responstijd wordt langer met de leeftijd. Het goed onderhouden van uw pH-pentester geeft u sneller en nauwkeurigere resultaten voor langere tijd. Dit is nodig om de pH-elektrode voor gebruik te reinigen en te conditioneren! Hier zijn onze top vier tips. 1. Bewaar altijd rechtop met de dop vol buffer of opslagoplossing procuct code 25153 geen water. 2. Reinig uw pH Pen Tester regelmatig door te weken in reinigingsoplossing . 3. Kalibreer na reiniging en/of opslag vóór het testen om aan te passen aan veranderingen in de pH-sensor. 4. Roer de pen voorzichtig in het monster voor een sneller resultaat.
Milwaukee pH600 compacte pH-pentester om van moeilijk te gebruiken en te interpreteren pH-strips over te stappen op digitale tests.

Gebruik digitale nauwkeurigheid om de pH binnen uw doelbereik te houden voor betere resultaten.
WAT MENSEN ZEGGEN
"Nauwkeurige resultaten en direct uit de doos gekalibreerd."
"Goede prijs. Gemakkelijk te gebruiken. Consequent."
ONTWERPKENMERKEN
Snelle, nauwkeurige resultaten met digitale LCD-uitlezing
Eenvoudige meting: plaats de sonde gewoon in het monster, roer voorzichtig en wacht tot de meting is gestabiliseerd
Eenvoudige eenpuntskalibratie met een gebruiksvriendelijke trimmer aan de achterkant van de pH-tester ter bescherming tegen onbedoelde spatten
Dop om de pH-sensor te beschermen en nat te houden wanneer deze rechtop wordt bewaard
Lage stroomvraag voor een langere levensduur van de batterij (inclusief batterijen)
GEBRUIK EN VERZORGING
Alle pH-sensoren hebben een beperkte levensduur en de responstijd wordt langer met de leeftijd. Het goed onderhouden van uw pH-pentester geeft u sneller en nauwkeurigere resultaten voor langere tijd. Dit is nodig om de pH-elektrode voor gebruik te reinigen en te conditioneren!
Hier zijn onze top vier tips.

1. Bewaar altijd rechtop met de dop vol buffer of opslagoplossing procuct code 25153 geen water.
2. Reinig uw pH Pen Tester regelmatig door te weken in reinigingsoplossing .
3. Kalibreer na reiniging en/of opslag vóór het testen om aan te passen aan veranderingen in de pH-sensor.
4. Roer de pen voorzichtig in het monster voor een sneller resultaat.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan