SafSpirit™CO-16 500 gram voor fermentatie van wijn en productie van Brandy

€ 34,00
Op voorraad
Artikelcode
18581-1
SafSpirit™CO-16 wordt aanbevolen voor de fermentatie van wijn voor de productie van Brandy, waardoor zowel intensiteit als aromatische complexiteit ontstaat. Deze soort wordt gekenmerkt door de productie van acetaatesters (isoamylacetaat, fenylethylacetaat, enz.) en van fenylethanol in wijnen, waardoor brandewijn wordt geproduceerd met intense fruitige en bloemige aroma's. Het fermentatieve vermogen van SafSpirit™ CO-16 om ethylesters van vetzuren te produceren, maakt het een ideale keuze voor distillatie op droesem waarin het rondheid en complexiteit brengt. Ingrediënten: gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator: E491 (sorbitanmonostearaat)
SafSpirit™CO-16 wordt aanbevolen voor de fermentatie van wijn voor de productie van Brandy, waardoor zowel intensiteit als aromatische complexiteit ontstaat. Deze soort wordt gekenmerkt door de productie van acetaatesters (isoamylacetaat, fenylethylacetaat, enz.) en van fenylethanol in wijnen, waardoor brandewijn wordt geproduceerd met intense fruitige en bloemige aroma's. Het fermentatieve vermogen van SafSpirit™ CO-16 om ethylesters van vetzuren te produceren, maakt het een ideale keuze voor distillatie op droesem waarin het rondheid en complexiteit brengt.

Ingrediënten: gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator: E491 (sorbitanmonostearaat)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan