Siebel Institute - Essential Off-flavor Sensory Kit

€ 104,95
Op voorraad
Artikelcode
765685

Siebel Institute - Essential Off-flavor Sensory Kit

Siebel Institute Sensory Training Kits hebben de standaard gezet voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak in toepassingen voor biersensorische training.

De Essential Off-flavor Kit bevat 6 van de meest frequent voorkomende off-smaken, die kunnen voorkomen in bieren van alle stijlen.

6 smaakstoffen, elke ampul is voldoende om 1 liter bier te modificeren Gemakkelijk te gebruiken

Lange houdbaarheid Geen koeling nodig Zelf mengend

Siebel Institute - Essential Off-flavor Sensory Kit

Siebel Institute Sensory Training Kits hebben de standaard gezet voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak in toepassingen voor biersensorische training. De Essential Off-flavor Kit bevat 6 van de meest frequent voorkomende off-smaken, die kunnen voorkomen in bieren van alle stijlen.

6 smaakstoffen, elke ampul is voldoende om 1 liter bier te modificeren
Gemakkelijk te gebruiken
Lange houdbaarheid
Geen koeling nodig
Zelf mengend

Beschrijving - Siebel Institute - Essential Off-flavor Sensory Kit
De Essential Off-flavor Kit bevat 6 van de meest frequent voorkomende off-smaken, die kunnen voorkomen in bieren van alle stijlen. Met elke ampul kun je 1 liter bier modificeren.

Inbegrepen smaken:

Besmetting - zuur & boterachtig
D.M.S. - gekookte maïs, gekookte groenten
Diacetyl - boter, butterscotch
Isovaleriaanzuur - kazig, oude hop, bezwete sokken
Papierachtig - karton, geoxideerd
H2S - Zwavelachtig, rotte eieren

De Siebel Institute Sensory Training Kits worden geleverd in gebruiksklare vloeibare vorm, waardoor ze supergemakkelijk te gebruiken zijn. Elke kit is ontworpen om proevers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen om biersmaken op een echt professioneel niveau te begrijpen. Hoewel brouwerijen met gevestigde proefpanels deze kits waardevol zullen vinden, kunnen ze ook worden gebruikt voor 'proever-kalibratie' door anderen met interesse in bier zoals bijvoorbeeld:

Brouwerijen die nieuw of bestaand personeel trainen om bierdefecten effectiever te herkennen
Brouwersgilden die waarde willen toevoegen aan hun reguliere vergaderingen
Thuisbrouwersgroepen en bierkeurders die hun beoordeling en smaakherkenningvaardigheden willen aanscherpen
Distributeurs, groothandelaars en agenten die over bierattributen moeten kunnen 'meepraten' met speciaalbierwinkels.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan